Oon viimeisen vuoden aikana tietoisesti koittanut tarttua ja myöskin toteuttaa jokaisen unelman, ajatuksen ja idean, joka mun päähäni pulpahtaa. Kyllästyin kai ainaiseen jossitteluun ja saamattomuuteen sekä siihen, että usein asioita vain tyydytään sanomaan ääneen ilman minkäänlaisia oikeita aikomuksia. Uskon esimerkiksi karmaan ja siihen, että asiat sujuu niinkuin niiden kuuluukin - mutta itse on otettava se ensimmäinen askel. Ilman sitä omaa ekaa tuuppausta jonkin asian suuntaan voin taata, että mitään ei varmasti tule tapahtumaan. Oli kyse sitten ulkomaille muutosta, tatuoinnin ottamisesta tai noh, vaikka blogin perustamisesta.

Asuin lokakuuhun asti vuoden ulkomailla ja eräänä liian kuumana kesäpäivänä Kreikan aurinkoisimmalla saarella eka ajatus tästä blogista syntyi mun makoillessa mun opaskämpän sängyssä ilmastointilaitteen huutaessa täysillä. Edellä mainitusta tänä vuonna syntyneestä toimeliaisuudesta huolimatta oon silti edelleen aika hyvä puhumaan itteäni ulos jutuista: en kuitenkaan jaksa, ketään ei kiinnosta, hukkuu satojen muiden samanlaisten joukkoon. Osan luovuudesta tais myös tappaa 40 asteen helteet ja 14-tuntiset työpäivät.

Kun palasin Suomeen ja ainut tekeminen oli keksiä mitä heittää blenderiin aamulla ja minkä metsäreitin valitsis tänään koiran kanssa lenkiksi, ajatus palasi. Eräänä aamuna aurinko paistoi niin oranssina, et melkeen ois voinut kuvitella olevansa Kreikassa. Tein maailman parhaan aamupuuron ja One Directionin uus levy kuulosti jotenkin erityisen hyvältä kuulokkeissa. Keitin kupin vihreetä teetä, ja yhdessä mun seuraamista blogeista kirjoitettiin, miten sitä omaa ajatusta tulee seurata ja siihen tarttua heti. Ärsyynnyin omaan jahkailuuni. Ja joo, lusikkana sopassa tais myös olla tammikuussa alkava Australian reissu ja jo pitkään jatkunut himo kirjoittaa jotain. Tässä sitä ollaan! Uusi vuosi, uudet kujeet. En malta odottaa. :)

Kommentit (0)

Seuraa 

22-vuotias turkulainen totuttelee takaisin elämään Suomessa ulkomailla vietettyjen välivuosien jälkeen. Runoilua elämästä hymynkare huulilla! 

Instagram @emiliaidamaria

Contact emppu.pesonen@gmail.com

 

Blogiarkisto

2016

Instagram