Ja kotiinkuljetus ;)

Tilasin kaksi viikkoa sitten ensimmäistä kertaa Victoria's Secretin verkkokaupasta. Kaikki sujui hyvin ja kaiken maailman alennuksiakin näkyi olevan. Ainut huono puoli oli se, että toimitus kestää kauan. Minullekin sanottiin paketin tulevan perille viimeistään 27.4, joten en edes odottanut sen vielä saapuvan.

Eilen ovikellomme soi ja poikaystäväni meni avaamaan oven. Oven takana seisoi postinjakaja pahvilaatikko kädessään ja sanoi sen olevan lähetetty Hannalle. Ihmettelimme asiaa tovin, enkä osannut aavistaakaan sen sisältävän tilaamiani tuotteita Victoria's Secretiltä. 

Tasan kaksi viikkoa siitä kun olin klikkaillut ostoskoriin tuotteita, ja nyt ne olivat jo olohuoneeni lattialla ja vieläpä KOTIINKULJETETTUNA!! Olipa positiivinen yllätys :)

Nyt kurkistus Victoria's Secretin maailmaan ;)

Nämä uudet Victoria's Secretin bikinit ovat kyllä huippuihanat!! Vähän jännitin koon suhteen, mutta ihan turhaan :)

Nyt vain odottelemaan rannalle pääsyä! Siihen saattaa kyllä mennä tovi ;)

Eilen pääsin sitten lotraamaan uusilla tuotteillani. Ja tottakai ensimmäisenä käytin Vanilla & Musk shower geeliä sekä bodylotionia. Poikaystävänikin tykästyi todella paljon tuohon tuoksuun! Täytyy pitää varmaan purkit visusti piilossa ettei hän pääse niihin käsiksi. ;)

Paketista löytyi vielä alennuskortti, jossa on joku tietty rahasumma jonka voi sitten hyödyntää tehdessä ostoksia Victoria's Secretissä.

 

Minut löytää nyt myös Instagramista osoitteesta: http://www.instagram.com/katariinahannah

ei muuta kuin tervetuloa seuraamaan :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014