Toissapäivänä esittelinkin www.lookfantastic.com :sta tilaamani Too Faced Sweethearts Flush Blush :n, ja sanoinkin että tulen esittelemään pari tuotetta erillisissä postauksissa. Tämä postaus on siis omistettu sille toiselle tilaamalleni tuotteelle!

Toinen aivan mahtava tuote, jonka tilasin on:

 

Urban Decay // Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup (30ml)


Pakko myöntää, kokeiltua ja todettuani Urban Decayn BB-voiteen SUPER HYVÄKSI ( aikaisempi esittelypostaus on myös siitä), en vain yksinkertaisesti voinut olla kokeilematta myös sarjan meikkivoidetta! Odotin tätä putkiloa kuin kuuta nousevaa :D

Käytettyäni tätä nyt muutamia päiviä voin todeta tämän yhtä hyväksi kuin Urban Decayn bb-voiteen!!! Hurraa huudot siis jälleen Urban Decaylle :)

Meikkivoide on paksumpaa ja peittävänpää kuin bb-voide. Se antaa mattaisen lopputuloksen. Tämä sopii hyvin talveksi kuin taas kesäksi suosittelen käytettäväksi bb-voidetta sen ohkaisuuden vuoksi. Iho saa paremmin hengitettyä kun ei ole paksua pakkelikerrosta siinä päällä.

Sävyjä oli monia eri vaihtoehtoja, ja tilasinkin itselleni sävyn numero 02, mikä osuikin täydellisesti nappiin oman ihoni sävyn kanssa! Meikkivoide levittyi todella hyvin iholleni ja mikä parasta: SE PYSYI IHOLLANI KOKO PÄIVÄN valumatta rumasti, eikä ihohuokoset tulleet ollenkaan näkyviin niinkuin muita meikkivoiteita käytettäessä!!! Ainut vain olise, että kiiltoa alkoi tulla hiukan nenään kun oli kulunut jo puolet päivästä, mutta se nyt ei menoa ja meininkiä haitannut yhtään :)

Aivan super ihanaa,että olen vihdoin ja viimein löytänyt itselleni maailman parhaat kasvojen pohjustustuotteet! Satojen kokeiluiden jälkeen aloin jo menettämään toivoni kasvojeni suhteen. Kokeilin sekä kalliita että halpoja tuotteita, mutta mikään ei koskaan sopinut täydellisesti iholleni. Ne valuivat naamaltani ja kiiltoa alkoi tulla heti parin tunnin jälkeen levityksestä ja mikä pahinta, ihohuokoseni laajentuvat jalkapallon kokoisiksi, mutta nyt ei tarvitse enää kärsiä näistä rasvaisen ihon ongelmista, KIITOS URBAN DECAYN!!! En voinut ennen missään nimessä lähteä töiden jälkeen mihinkään, koska naamani näytti aina aivan kamalalta meikki sekasorrolta. Oli vain todettava käyväni ekaksi kotona (meikkaamassa uudelleen :/ ), jotta pystyin edes lähtemään ihmisten ilmoille, mutta enää ei tarvitse ONNEKSI huolehtia näistä.

Pakko sanoa, olen nyt NIIIIIIN ONNELLINEN!!!! :)

Ps. Nyt himottaisi vielä testailla Urban Decayn puuteria ;)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014