Näin kesäaikaan olen siirtynyt käyttämään jälleen bb-voidetta. Rasvaisen ihon omaavana joudun aina kamppailemaan suurten ihohuokosten sekä kiillon kanssa. Pakko siis siirtyä aina lämpimien kelien tullen kevyempään meikkipohjaan. Olenkin jo löytänyt ihan ok bb-voiteen Garnierilta, mutta en kumminkaan ole täysin tyytyväinen siihen.

Pari viikkoa sitten selailin Feeluniquen sivuja ja löysinkin sieltä pari kiinnostavaa juttua, nimittäin Urban Decayn de slick Makeup Setting Sprayn sekä Urban Decayn Naked skin BB-creamin. Aikaisempaa kokemusta Urban Decayn tuotteista minulla ei ollut, joten ihan tuurilla lähdin kokeilemaan. Olin kyllä kuullut monilta pelkkää hyvää Urban Decayn tuotteista. 

Urban Decay de slick Makeup Setting SprayTuotetta suihkutetaan 2-4 kertaa X/T suuntaisesti kasvoille meikin jälkeen. Makeup Setting Sprayn sanotaan pitävän meikin paikallaan sekä mattaisena. Tuote auttaa rasvaisen ihon kanssa, nimittäin se estää ihoa alkamasta kiiltämään. Tuote on öljytön sekä parabeeniton.

 

Urban Decayn Naked Skin bb-cream


Tuote on öljytön sekä omaa suojakertoimen 20. Tuote lupaa pienentävän ihohuokosia, vähentän ihon punaisuutta sekä ihon pieniä vierheitä. Tuoksuu hieman eukalyptukselle.

 

Nyt käytettyäni näitä tuotteita muutaman päivän en voi muuta kuin kehua Urban Decayta! Ihoni ei kiiltele enää läheskään yhtä paljon mitä ennen, ihohuokosia tuskin näkee mikä oli täysi mahdottomuus ennen, sekä meikki pysyy täydellisesti paikallaan. Ennen näitä kahta tuotetta minun oli lähes tunnin välein lisättävä puuteria naamaan, koska ihoni kiilteli kokoajan todella raivostuttavasti, sekä työpäivieni loputtua meikki oli aina ikävästi kasaantunut ja ihohuokoset sen kuin kertoivat olemassa olostaan!

Näiden ihme tuotteiden ansiosta minun ei ole tarvinnut päivän aikana kertaakaan lisätä puuteria naamaan. Ainut huono puoli Naked Skin bb-voiteessa on se, että se ei ole kovinkaan peittävä, jos siis haluaa kuitenkin hiukan peittävämmän lopputuloksen. Minulla kun on punaisia arpia hiukan kasvoissa niin bb-voide ei kykene peittämään punaisuutta kovinkaan hyvin. Muuten olen 99% tyytyväinen näihin kahteen tuotteeseen!!!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014