Voiko tämän söpömpää meikkipurnukkaa edes olla? Tuskinpa :)

Sain eilen kotiinkuljetettuna www.lookfantastic.com tilaamani pienoisen paketin, joka sisälsi kaksi meikkituotetta. Esittelen kummatkin tuotteet erillisissä postauksissa, koska mielestäni ne ansaitsevat omat sellaiset!

Tilasin tuotteet viikko sitten sunnuntaina ja olisin saanut ne jo perjantaina, mutta valitettavasti en ollut kotona siihen aikaan, jolloin postinkantaja olisi ne minulle kiikuttanut. Sovimme sitten postinkantajat kanssa ajan, jolloin hän voisi toimittaa tuotteet minulle ( kuinka kätevää!). Toimitus oli siis todella nopeaa ottaen huomioon, että tuotteet tulivat Briteistä ja vielä ilman tullimaksuja!

 

Mitä paketista sitten löytyikään?

 

 Too Faced // Sweethearts Perfect Flush Blush    Sävy // Peach Beach


Ihastuin tuotteeseen heti ensinäkemältä, enkä yksinkertaisesti vain voinut olla tilaamatta sitä! Halusin kesäksi poskilleni jotakin ihanaa hehkua, joten tämä tuli kuin tilauksesta.

 

 

Tuotteen värejä voi joko käyttää yksittäin korostamiseen tai sitten miksaamalla niitä keskenään oman mielensä mukaan. 

Kokeilinkin jo hieman eilen tätä tuotetta, ja se toi ihanaa hehkua poskipäilleni. :) En voisi olla enempää innoissani kyseisestä tuotteesta! 

Sweethearts Flush Blush voittaa kyllä söpöydessään ja ihanuudessaan reippaasti kaikki meikkiputelit! Too Faced :lla on tämän lisäksi kaksi muuta eri sävyistä sydäntä, joten kannattaa käydä kurkkimassa www.loofantastic.com  -nettikaupassa kyseisiä ihanuuksia!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014