Kengät//Michael Kors Rannekoru//Gucci Kynsilakka//O.P.I Paitapusero//H&M Takki//H&M Farkut//H&M Laukku//Gucci

Tänä keväänä eniten olen innoissani pastellinsävyistä, revityistä girlfriend farkuista sekä ihanista bamboo asusteista! Ajattelinkin tehdä tyttömäisen, mutta silti rentoameininkiä uhkuvan asukokonaisuuden.

Tämän kevään MUST -hankintoja taitaakin jo löytyä omasta takaa. Nimittäin, jos en väärin muista, kaapissani lojuaa "bamboo" kantokahvoilla koristeltu kesälaukku (äidin vanha), sekä laitoin juuri eilen tilaukseen tämän ihanan pastellinsävyisen takin Hennes & Mauritzionilta! Olen jo pitkään haaveillut tyttömäisen söpöstä pastelli-unelmasta, ja nyt vihdoin löysin sen H&M :sta , ahh. :) En malta odottaa sen saapumista!

Nude -kynsilakka sopii taas asuun kuin asuun ;) Valkoinen paitapusero on jo niin klassikko, jotta sen omistaa jo varmaan kaikki ;) jos ei, niin ei muuta kuin poikaystävän kaapille, MARS! haha

Pakko myöntää, mutta itse en ole koskaan oikein pitänyt "löysistä" farkuista, vaan ne ovat aina pitäneet olla tiukat. Nyt kumminkin odotan innolla löytäväni sopivat vaaleat revityt girlfriend farkut.. Hennesiltä näyttäisikin löytyvän kelpoyksilöt!

Kultainen bamboo -rannekoru on aivan MUST, kunhan vain sellaisen löytäisi sopivammasta hintaluokasta, haha ;)

Ja mitä kevät olisikaan ilman vaaleanpunaisia korkkareita? ;) Se olisi kuin huvipuisto ilman hattaraa!

xoxo

Katariinahannah

Blogini:http://katariinahannasbeautycrush.blogspot.fi/
Instagram: @katariinahannah
Youtube -kanava: https://www.youtube.com/channel/UCxp0o6fnvAvb1P-x5L0FoCg

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014