Nyt on menossa 23+2 raskausviikkoa, ja mulla alkoikin ennakoivat supistukset maanantaina töissä. Ne ei sitten ollutkaan hetkellisiä ja lyhyt kestoisia supistuksia vaan ihan aamusta iltaan kestäviä. Vetivät mahan ihan kivikovaksi. Tuntui siltä kuin vatsalihaksia kiristäisi ihan kokoajan, eikä se tunne loppunut kuin vasta illalla. 

Tiistaina töissä ollessani supistukset alkoivat samaan aikaan kuin edellisenä päivänä. Vetivät mahan taas samanlailla ihan kivikovaksi, eivätkä helpottaneet millään. Lisäksi niiden kaveriksi alkoi tulla muitakin kipuja, kuten menkkamaista kipua sekä lantio-ja nivuskipuja. Siinä sitten alkoi huoli herätä, että "onkohan kaikki nyt ok?" ja "eikai se nyt vielä meinaa syntyä?"

Siinä sitten hieman hädissäni töissä ollessa aloin etsiä oman terveydenhoitajani yhteystietoja. Oman terveyshoitajan kanssa voi käydä netissä keskusteluja, jos mieltä askarruttavat jotkin asiat raskaana ollessa. Laitoinpa sitten viestiä ja jäin odottamaan vastausta, kunnes muistin oman terveydenhoitajan olevan vielä tämän viikon kesälomalla. Siinä sitten totesin samaan syssyyn, "jos sama homma jatkuu huomenna niin soitan heti neuvolaan".

Keskiviikko tuli ja kerkesin melkein jo huokaista helpotuksesta! Supistuksia ei nimittäin tuntunut, kunnes ne alkoivatkin noin tunnin jälkeen tuulettamisestani. Ja sama homma taas jatkui kaikkine samoine oireineen.

Heti sen jälkeen alkoikin soittelu neuvolaan. Pääsin lähilääkärilleni akuuttina potilaana. Siinä sitten pari eri lääkäriä tutkivat mua ja kaikki näytti olevan masussa, ja ainakaan vielä supistukset eivät olleet saaneet mitään aikaan. :) Jouduin kuitenkin vielä lääkärikäynnin jälkeen käymään erilaisissa kokeissa.

Jakku // H&M

Toppi // Fullah Sugah

Housut // H&M

Kengät // H&M

Clutch // Michael Kors

Kello // Michael Kors

Käsikorut // Sheinside

Nyt ollaankin loppuviikko lääkärin kirjoittamalla sairaslomalla ja otetaan lepoa. Jos supistukset loppuvat nyt levätessä ja palaavat sitten ensi viikolla töissä ollessani, niin heti pitää olla kuulemma yhteydessä lääkäriin.

Toivottvasti kaikki menisi nyt hyvin ja koetuloksista ei löytyisi mitään normaalista poikkeavaa!

Tällaista tänne siis, toivottavasti teillä on ollut edes hiukan parempi viikko kuin mulla :)

~ Mom to be

Löydät mut myös Instagramista: @katariinahannah

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014