Aivan järkyttävät jalkakivut ovat valloittaneet tämän tulevan mamman elämän täällä ruudun toisella puolella. Nyt on siis 5,5 kk mittarissa ja uudet raskausoireet vallanneet elämäni. Not good!

Maanantaina töistä päästyäni jalkojani alkoi särkeä hiukan, joka vain paheni yöhön mennessä. Yritäpä siinä sitten nukkua kun jalkoihin särkee aivan järkyttävästi. Lähestulkoon koko yön pyörittyäni sängyssä jouduin turvautumaan särkylääkkeisiin, joista sainkin helpotusta tuskaiseen olooni. Kerkesin huokaista jo helpotuksesta saavani nukkua huimat pari tuntia vielä ennen töihin lähtöä.. Niin ei tietenkään käynyt reilun tunnin nukkumisen jälkeen oli alaselän vuoro kertoa olemassaolostaan. Oli aivan mahtavaa herätä klo 5 aamulla "virkeänä" töihin.  Jalkoihini särkee edelleenkin, mutta ei onneksi niin paljoa kuin tuolloin yöllä. 

Olen myös huomannut ihoni alkaneen kuivua todella paljon. Nyt ei muuta kuin kosteuttavammalla rasvalla löträämään. Saa nähdä mitä muita oireita tulee raskauden myötä elämääni.

Yksi asia on aivan mahtavaa, nimittäin hiukseni ovat alkaneet kasvaa nopeampaa tahtia nyt raskauden aikana sekä niistä on tullut kiiltävämmät kuin ennen. 

Ahh, miten söpöjä vauvanvaatteita kaupat ovat pullollaan! Tänään kävinkin noutamassa tilaamani Hennesin paketin postista, joka sisälsi mitäs muutakaan kuin söpöjä pikkupojan vaatteita. <3 En vain yksinkertaisesti malta olla ostamatta poitsulle kaikkea ihanaa, vaikka tiedän kuinka nopeasti vaatteet tulevat jäämään hänelle pieniksi. Okei, pakko myöntää taisi siellä paketissa olla jotain itse mammallekin, mutta niistä sitten myöhemmin toisessa postauksissa :) 

Nyt olisi sitten enää 90 päivää jäljellä virallisen äitiysloman alkuun! Niin mahtavaa :) mutta toisaalta todella pelottavaa! Mulla on kohta pieni ihminen, josta täytyy itsensä lisäksi pitää huolta, mutta niin se elämä vain etenee :)

Kisses

Mom to be

Instagram: @katariinahannah

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014