Vietimme rakkaan poikamme 1 kuukautispäivää 16.12.2014.. Syy tähän miksi päivä oli erityisen tärkeä meille oli se, että poikamme olisi vasta kuulunut ns. syntyä tuona päivänä.

Pienokaisemme syntyi keskosena 16.11.2014 tasan kuukausi ennen laskettuaikaa. Synnytys oli todella nopea ja kesti vain muutamia tunteja. Meidän onneksemme poikamme voi sen verran hyvin ettei joutunut keskokaappiin. Hänellä kuitenkin oli ongelmia verensokerin kanssa, koska hän oli vielä niin pieni ettei hänen elimistönsä varastoinut ollenkaan sokereita, jonka takia jouduimme viettämään 5 päivää sairaalassa pienokaisemme kanssa. Hänen verensokereitaan tarkkailtiin kokoajan. Kolme kertaa päivässä häneltä tultiin ottamaan jalkapohjasta verta, josta tutkittiin hänen veriarvonsa. Oli kauheaa katsoa, kuinka pikkuisemme jalkaa piikitettiin. Hän oli niin pieni ja avuton.

Ruokailuajat olivat täsmälliset: pikkuista piti syöttää kahden tunnin välein sekä rintamaidolla että äidinmaidonkorvikkeilla. Meidän oli pakkosyötettävä hänet, vaikka hän oli nukkumassa tai hänellä ei ollut nälkä, koska muuuten vaarana oli, se että hänen arvonsa olisivat romahtaneet aivan liian alas ja pikkuisemme olisi sen seurauksena joutunut osastolle letkuihin.

Välillä saimme todella hyviä veriarvoja, mutta sitten tuli aina romahdus.. kyllä siinä tuoreita äitiä ja isää koeteltiin.. oli vain pysyttävä vahvana pienokaisemme takia, ja onneksemme Suomessa on asiat niin hyvin, että meillä on aivan mahtavia ammattilaisia auttamassa meitä.

Poikamme on nyt vähän yli kuukauden vanha ja kuulimme viime neuvolakäynnillä, kuinka upeasti pikkuisemme on lähtenyt kasvamaan. <3 Joudumme silti käydä punnituttamassa poikamme kahden viikon välein neuvolassa. Jännitämme aina ennen punnitusta poikamme painoa.. onko tullut takapakkia painonnousun kanssa yms.

Tämän takia 16.12.2014 oli erityisen tärkeä päivä meidän perheellemme. Oli aihetta juhlaan! <3Pitihän sitä tuon päivän kunniaksi kilistellä skumpalla.. tosin alkoholittomalla versiolla :) Eläköön mansikan makuinen lastenskumppa!

Malja pienelle ihmeelle <3


Äidin pieni rakkaus <3


- Katariinahannah

Blogini: http://katariinahannasbeautycrush.blogspot.fi/

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014