No ei nyt sentään! :D mutta onhan tässä kerennyt jo vaikka mitä tapahtuakin.. ;) en vain vielä ole ehtinyt kertoa teille suuria uutisia!


 


Nimittäin...


 
 


 


 


Yep, I'm engaged!!! 


 


Voi kuinka onnellinen tämä tyttö täällä ruudun toisella puolella onkaan! :) Tämä siis tapahtui elokuun 26. päivä. Ne ketkä seuraavat myös videoblogiani Youtubessa ovatkin saattaneet bongata sormuksen sormessani jo aiemmin. :)


 


Kihlaus ei tullut mulle mitenkään yllätyksenä. Olimme jo kauan yhdessä keskustelleet asiasta ja tuntui, että sopiva ajankohta kihlaukselle oli nyt, niinpä yhtenä päivänä kävimme yhdessä sovittamassa ja ostamassa sopivat kihlasormukset. Itselleni halusin timanteilla koristellun valkokulta kihlasormuksen ja mieheni valitsi itselleen kultaisen sormuksen. Kävimme syömässä 3 ruokalajin illallisen ravintolassa, jossa tämä kihlaus virallisesti sitten tapahtuikin. Mieheni kosi minua syödessämme jälkiruokaa :) Niin ihanaa!!! Olen kyllä super onnellinen!!!


 


Muutenkin nyt menee todella mukavasti. Kävimme viikko sitten neuvolassa, ja kaikki oli oikein hyvin. Olipa ihanaa kuulla ensimmäistä kertaa vauvan sydänäänet! :') Meinasi siinä ihan itku päästä.. 


 


Äitiyslomani alkaa virallisesti tasan kahden kuukauden kuluttua!!! Jännittävää miten nopeasti aika meneekään! Kohta sylissäni makaakin jo pienen pieni nyytti :')


 


Tosin perjantaina tuntui tulevan jo vähän takapakkia, nimittäin töissä ollessani tunsin oloni todella huonoksi ja väsyneeksi. Päästyäni vihdoin kotiin alkoi minua koskemaan mahaan ja yhtäkkiä tunsin itseni todella huonovointiseksi. Ei siinä sitten muu auttanut kuin halata rakasta vessanpönttöämme. Onneksi oloni parani iltaan mennessä, ja vaikka perjantai olikin muuten todella kurja päivä, piristi rakas mieheni silti päivääni. Hän oli käynyt ostamassa kukkakimpun minun ollessani töissä. Olipa muuten harvinaisen ihanaa palata kotiin rankan työpäivän jälkeen! :) 


 


Lauantaina tulikin vietettyä isäni syntymäpäivää kaupungilla syöden ja juoden, sekä käydessä illalla mieheni kanssa elokuvissa katsomassa Mielensäpahoittaja leffa. Tänään kävimme vielä vanhempieni luona isäni syntymäpäivä kakkukahveilla. Koskaan ei voi syödä liikaa kakkua ;) 


 


Huomenna sitten käynnistyykin uusi viikko ja uudet kujeet :)


 


xoxo


 


katariinahannah


 


instagram: katariinahannah


 


youtube: katariinahannah

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014