Pakko myöntää, että itse en ole koskaan tykännyt tuoreesta baananista. Ainoastaan banaanijugurtti sekä banaanilastut ovat uponneet, ja pidänkin niistä itseasiassa todella paljon!

Päätinkin tutustua näin kevään kunniaksi baanaaneihin ja kokeilla mitä erilaisia herkkuja niistä saa tehtyä :)

Ensimmäisenä vuorossa oli : PAISTETUT BANAANIT

Ja eikun rasvaa kihisemään pannulle. Itse käytin tässä tapauksessa oivariinia, koska sattumoisin jääkaapissa ollut voi oli kerennyt mennä vanhaksi. Sitten laitoin pitkittäin viipaloituja banaaneja pannulle, ja sirottelin niiden päälle kanelia sekä sokeria reippaalla kädellä, jotta liika banaanin maku pettyisi. Sen jälkeen käänsin baanaanit pannulla ja tein saman kanelin ja sokerin sirottelun toisellekin puolelle. Ja sitten vain paistoin niin kauan kuin baanaaneihin alkoi tulla kultainen väri. 

Ja eikun paistetut banaanit lautaselle kera vaniljajäätelön ja mustikoiden. VOILA!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014