Kokeilussa Estee Lauderin Double Wear -tuotteita!

Jälleen testissä uudet tuotteet, nimittäin:

Estee Lauder Double Wear Light Stay-in-place meikkivoide

Estee Lauder Double Wear Stay-in-place puuteri

Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

 

Aikomukseni testata ennen näitä oli: Clinique Anti-Blemish Solutions meikkivoide, mutta Stockmannilta ei löytynyt ihonväriini sopivaa väriä, joten suositteli myyjä tätä vaihtoehtoista tuotetta minulle. Tuote onkin ollut testilistallani, joten osto passaisi enemmän kuin hyvin!

Itse kun omistan rasvaisen ihon, on todella haastavaa löytää itselleen sopivaa meikkivoidetta. Olette varmaan nähneet lukuisat meikkivoide mainokset, joissa luvataan kuuta taivaalta.. 24h kesto, silkinpehmeä iho, luonnollinen.. Bla bla bla. No entäs kun rasvaisen ihon omaava laittaa kyseistä tuotetta, niin johan alkaa tukkimaan ihohuokoset,kiiltelemään ja kasaantumaan ja hyvä jos kestää 2 tuntia naamalla! KAIKKI KUN EIVÄT OMISTA SITÄ TÄYDELLISTÄ IHOA.

Ensimmäiseksi kokeilin Estee Lauderin meikkivoidetta toisen merkin puuterin kanssa. Iho oli ok, mutta lopputulos hiukan pettymys. Ihoni alkoi kiiltelemään muutaman tunnin laiton jälkeen ja loppupäivästä  meikki oli kerääntynyt inhottavasti kasaan.

Joten päätin käydä ostamassa Stockmannilta samanmerkkisen puuterin paremman lopputuloksen toivossa.

Toiseksi kokeilin sitten Estee Lauderin samaa merkkiä olevaa meikkivoidetta sekä puuteria. Ja mikä ihana lopputulos! Ihosta tuli sopivan peittävä ja matta sekä sametinpehmeä! Tosin ihoa joutuu aika-ajoin puuteroimaan, mutta muuten pysyy rasvaisellakin iholla aika mukavasti jopa 9 tuntia :) Itselläni päänvaivaa aiheuttaa vielä sekin kun työskentelen kuumissa olosuhteissa, joten meikkivoiteet kestävät namaalla vielä vähemmän aikaa kuin yleensä.

Ostaessani Estee Lauderin meikkivoidetta antoi myyjätär minulle kokeiltavaksi muutaman testeripussin Estee Lauderin Idealist Pore Minimizing Refisneriä. Itse en ole koskaan ollut Primerien ystävä, koska niitä käytettäessä meikkivoiteeni pysyy paikoillaan entistä huonommin. 

Olen kumminkin kokeilunhaluinen ihminen, joten päätin kokeilla tätä arvostettua ja todella kallista primeria. 

Tuotetta otetaan muutama tippa ja laitetaan päivävoiteen alle. Primerin kanssa käytin ylläolevia tuotteita eli meikkivoidetta sekä puuteria. Lopputulos oli sametinpehmeä, matta sekä ehkä hiukan peittävämpi kuin ilman primeria. Päivänkuluessa T-alue alkoi näyttää merkkejään ja lähemmin namaani peilistä katseltuani huomasin kuinka meikki oli alkanut kasaantumaan. Pääsin taas jälleen toteamaan ettei primeri vain yksinkertaisesti sovi minun iholleni ihan sama onko se halpis vai superkallis merkkinen.

Eli saman merkin meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä oli paras juuri minun iholleni. Double wear on tämänhetkinen suosikkini meikkivoiteissa. Se on nestemäinen ja öljytön sekä hiukan jämäkkää levittää kasvoille.

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014