Sain vihdoinkin napattua pari asukuvaa ja tässä ne nyt sitten tulisi! :)

Me tultiin perjantaina tänne meidän "mökille",vaikka eihän tää oikeesti oo mikään mökki vaan rivitaloasunto. Jotenkin vaan oon aina kutsunut tätä mökiski, kun ollaan täällä kumminkin sen verran harvoin. :)

Perjantaina lähdettiin mun töiden jälkeen ajelemaan, eikä siinä sitten paljoa muuta kerennyt/jaksanut tehdäkään. 

Lauantaina tulikin käytyä TAAS tsekkaamassa Hennesin ja Lindexin vauvanvaate osastot. Olihan niissä hiukan eri vaatteita henkareissa roikkumassa.. Lopun voittekin jo arvata.. Jep, ei sieltä tyhjin käsin suinkaan lähdetty pois! Haha

Yksinkertaisesti ne ovat vain niiiiiin söpöjä, ettei niille ihanuuksille voi vain sanoa EI. :D Täytyy varmaan ottaa muutama kuva noista ihanuuksista teille, niin ehkä sitten ymmärrätte mua paremmin ;)

Tarttui Hennesiltä mukaan jotain mullekin, mutta tällä kertaa tarpeellisia juttuja eikä mitään heräteostoksia. :) Nyt kun vauvamaha kasvaa, niin monet vaatteet ovat jääneet pieniksi ja sitten ei olekaan mitään päälle pantavaa. Nyt mulla on mm. housut, alusvaatteet ja jotkut paidat menneet niin pieniksi ettei niitä saa enää päälle. :)

Yritin eilen Hennesiltä katsoa äitiysvaatteita, mutta eihän sieltä mitään löytynyt. Joko ne oli liian isoja vielä mulle tai sitten sellaisia joista en vain yksinkertaisesti pitänyt sitten laisinkaan! Ja mikä pettymys oli, että valinnanvaraa oli todella vähän! Vain muutama vaaterekki oli täytetty äitiysvaatteilla.

Loppupäivä menikin sitten rennoissa merkeissä.. Käytiin moikkaamassa kultani kavereita, syömässä anoppilassa sekä grillattiin takapihallamme meidän uudella grillillä. :)

Tänään on ainakin tiedossa anoppilassa syöntiä sekä illalla hyvissä ajoin pitäis taas lähteä huristelemaan kotia kohti. Huomenna nimittäin pitäisi olla jälleen virkeänä töissä!

Paita // Bik Bok

Shortsit // H&M

Laukku // Michael Kors

Käsikorut // Sheinside

Kello // Michael Kors

Kengät // H&M

Aurinko näyttää paistavan ulkona nyt niin mahtavasti, että on pakko mennä kokeilemaan, josko siellä tarkenisi vielä ottaa aurinkoa! :)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

@katariinahannah

Ps. Eikö peplumpaita peitäkin aika hyvin vauvamasun? ;)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014