Moroccanoil Treatment - Hoitoöljy ( LIGHT )  on ehdottomasti tärkein hiustenhoitotuotteeni. Tutustuin tähän maagiseen tuotteeseen kampaajalla käydessäni, joka sitten suositteli tätä minulle.

Omistan vaaleat karhean pörröiset hiukset. Kampaajani laittoi heti kampaamossa hiuksiini tätä tuotetta, enkä voinut muuta kuin haukkoa henkeäni. Hoitoöljy nimittäin silotti hiukseni sekä suoristi niitä! Sen jälkeen olenkin sanonut jäähyväiset suoristusraudalleni.

Olen jäänyt totaaliseen koukkuun tähän hiustenhoitotuotteeseen, enkä voi olla enää päivääkään ilman sitä! Tulevaa ulkomaanmatkaa ajatellen kävin jo hyvissä ajoin Stockmannilta hankkimassa hoitoöljyn, tosin matkaversiona ;) Yritän ottaa mahdollisimman vähän mukaan, jos se vain on mahdollista :D ( eihän sitä koskaan tiedä mitä tulee tarvitsemaan, haha)

Tuotetta otetaan vain todella vähän ja tällä tavoin se riittääkin TODELLA PITKÄKSI AIKAA. Itselläni on tämän matkaversion lisäksi vielä 100ml pumppupullo, joka riittää lähes vuodeksi. Hinta pyörii siinä 49€ nurkilla Stockmannilla. Tämä 25ml matkaversio maksoi n. 13€

Olen huomannut, että Moroccanoil tuotteita saa joko Stockmannilta tai sitten kampaamoista. Netistä olen eri paikoista yrittänyt tilata, mutta Moroccanoil tuotteita ei jostakin syystä toimiteta Suomeen. Mikä sääli!!

Jos siis on etsinnässä jokin hyvä hiustenhoitoöljy niin voin lämpimästi suositella tätä :)

Moroccanoil Treatment - Hoitoöljyä myydään kahtena erilaisena versiona. Tämä jonka minäkin omistan on tarkoitettu hennoille ja vaaleiksi värjätyille hiuksille, ja toinen versio on sitten kaikille hiustyypeille. 

Kommentit (4)

Ansku

IdHair on kyseisen tuotesarjan maahantuoja. Kampin liike ainakin myy yksityisasiakkaille.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014