Voitteko kuvitella, olin kissojen ja koirien kanssa etsinyt matalapohjaisia syys-/talvikenkiä eri kaupoista, mutta mitkään mallit eivät olleet säväyttäneet niin, että nuo olisi aivan PAKKO SAADA.

Olin jo lähes menettänyt toivoni kenkien suhteen, kunnes jostakin kumman syystä päätin vilkaista Nellyn ja Zalandon kenkätarjonnan netistä. Kuinkas ollakaan, löysin kuin löysinkin kummastakin aivan mahtavat kengät, ja siitä alkoikin sitten pohdinta kummat olisivat ne paremmat yksilöt juuri minulle.

Mitä enemmän vertasin kenkiä, sitä tulisemmin rakastuin Zalandon mokkasaappaisiin. Ainut ongelma olise, että en ollut koskaan aikaisemmin tilannut mitään koko yritykseltä, joten ihan ummikkona mentiin.

Minulla on aina ollut se ongelma kenkien suhteen, että kaikki saappaat ovat olleet liian isot pohkeista, koska jalkani ovat todella kapeat. Ainoastaan espanjalainen XTI -kenkämerkki tekee juuri täydellisen mallisia kenkiä juuri minun jaloilleni, joten en jäänyt sen enempää asiaa pohtimaan tilauksen suhteen, nimittäin juuri nämä kengät olivat kuin olivatkin XTI -merkkiset! Kohtaloa? ;)

Tänään vihdoin ja viimein kenkäni olivat saapuneet postiin.. ja voi sitä jännityksen määrää, kun aloin pakettia avaamaan!

Ja mitkäs ihanuudet sieltä sitten paljastuivatkaan?
[[{"fid":"32359","view_mode":"full_body","type":"media"}]]

Voi kuinka rakastunut olenkaan näihin uusiin kenkiini. Aivan täydellinen ostos! Ahh

@katariinahannah

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014