Ahh, olipas viime viikko todella mukava! Kerkesi tapahtumaan kaikenlaista kivaa, vaikka flunssa onkin yrittänyt kolkutella ovella.

Voitteko kuvitella; kävin viime viikon maanantaina ensimmäistä kertaa katsomassa JÄÄKIEKKOPELIÄ!!! Isäni sai työpaikaltaan ilmatteeksi liput matsiin ja tahtoi antaa ne mulle ja mun miehelleni, joten eihän niistä voinut kieltäytyä, ja kun vielä Jokerit vs. Sotshi pelistä kun oli kysymys. Vaikka en olekaan koskaan ollut mikään jääkiekon suurystävä (olen niitä jalkapallo tyttöjä ;)), niin oli kokemus kyllä todella mieluinen. :)

 

Lie vaikka joskus "joutuisi" uudelleen jääkiekkomatsia katsomaan ;D

Ihana työkaverini oli päättänyt ilahduttaa mua ja oli mennyt ostamaan tulevalle pienikaiselleni superihanat siililapaset!!!! 

Olin jo pitkään halunnut hankkia sellaiset tulevalle pojalleni! Paketista löytyi myös pieni siilipehmolelu! Ihanaa :) Tämä siilimamma täällä on niin iloinen :)

 

 

Eikö olekin hurjan söpöt?

 

Kiitos ihanalle työkaverilleni mahtavasta lahjasta! :)

 

Viikonloppuna tuli mieheni kanssa käytyä katsomassa kaikenmaailman eläimiä Korkeasaaressa. Olipa hauskaa seurata niiden touhuja! Erityisesti suosikeikseni nousivat pesukarhut! Ovat ne niin hurjan ihania ja mielenkiintoisia elukoita :) hihi

Tässä muutama otos veijareista ;)

 

Eivätkö he olekin hurmaavia? :)

Pitihän se viikonlopun kunniaksi myös vähän herkutellakin, joten tein mansikka-kermavaahto-ranskanpastilli tortun :D oli muuten todella hyvää! Haha

Nyt sitten toivotaan tämän viikon olevan yhtä mukava kuin edeltäjänsä. Viikonloppuna on ainakin tiedossa appivanhempieni houstaamista. :) 

Tänään muuten on tasan 3 kuukautta laskettuunaikaan!!! hurjaa miten nopeasti aika kuluukaan!

Toivottavasti teilläkin oli yhtä mukavan rento viikko :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014