Voitteko kuvitella, että ennen viime lauantaita en ole omistanut moneen vuoteen minkäänlaisia remmisandaaleja! Kuinka nainen voi olla kesällä ilman yhtiäkään sandaaleita? Näköjään hyvinkin, olen aina ollut ballerina kenkien suurkuluttaja. Törmäsinkin H&M - sivustolla aivan ihaniin yksilöihin ja minun oli pakko saatava ne! Ainoa ongelma vain oli se, että kumman värisenä? Mustana vai roosana? Mustahman aina sopii kaiken kanssa, mutta ovat toisaalta todella tylsän ja synkän näköiset kesällä. Roosa taas sopii kesään aivan täydellisesti, mutta ei taas sovi väriltään oikein minkään kanssa. Siinäpä vasta oli pulma ;) Ratkaisin ongelman ostamalla kummatkin ;) Kengät ovat aivan täydelliset, nyt kun kesä vain tulisi takaisin ja pääsisi niitä käyttämään! No viimeistään sitten heinäkuussa Kosin reissulla pääsen korkkaamaan uutukaiseni. :)

Lauantaina päätin ostaa tulevalle Kosin reissulle aurinkosuojan, nimittäin naisellisen lierihatun, johon olen totaalisen ihastunut! :) Kunhan vain ilmat lämpenisivät ja pääsisi uutukaisia käyttämään!!

Ja sitten vielä tuli ostettua ruskeanvärinen vyö, kun vanha teki tenät.

Oli kyllä kiva kierellä murun kanssa ympäri kaupunkia ja siinä shoppailujen lomassa käydä kahvilla Tornissa. Illalla kävimme myös syömässä ravintolassa :)

ja nyt eikun odottamaan Brasilian pelin alkua! Olen niin innoissani Jalkapallon MM kisoista, että en ole muuta tehnytkään kuin katsonut matseja, haha ;)

 

                                                                        Sandaalit  H&M

                                                                        Hattu         H&M

                                                                        Vyö            H&M

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014