Kesäkuun viimeinen päivä lähti käyntiin ja on siis aika julkistaa Kesäkuun Suosikkini eli tuotteet joista olen erityisesti pitänyt sekä käyttänyt niitä yltiömäisen paljon näin kesäkuussa. :)

 

 

1. Urban Decay - Naked Skin Beauty Balm (SPF 20)Aivan täydellinen tuote rasvaisen ihon omaavalle! Itselläni on todella rasvainen, eikä mikään meikkivoide/ BB-voide ole pysynyt ihollani muutamaa tuntia kauemmin. Onneksi päätin kokeilla tätä tuotetta, nimittäin meikkini pysyy paikoillaan aamusta iltaan, eikä edes ihohuokoseni ala laajentumaan!! Aivan täydellinen siis kaltaiselleni iholle :)

 

2. Real Techniques - MeikkivoidesivellinOlen aina tykännyt levittää meikkivoiteeni sormin. Jostakin syystä päätin kumminkin kokeilla meikkivoidesivellintä. Ah, miten ihanaa onkaan kun sormeni eivät enää likaannu meikkivoiteesta ja saan tällä ihanan naisellisella siveltimellä levitettyä kasvoilleni täydellisen tasaisen pohjan. Plussaa myös se, että siveltimen saa laitettua pöydälle pystyasentoon, kiitos siveltimen tasaisen pohjan!

 

3. Urban Decay - De-Slick Makeup Setting SprayOlen niin rakastunut Urban Decayn tuotteisiin, jottei tätäkään tuotetta yksinkertaisesti vain voi olla käyttämättä JOKA PÄIVÄ! Tämä pitää öljyisen ihon kurissa, kiinnittää meikin kasvoille sekä antaa ihanan luonnollisen lopputuloksen. Hurraa Urban Decay!!

 

4. MELU / ConditionerYksi lemppari hiustenhoito tuotteistani. Hoitoaine, joka on tarkoitettu pitkille ja vahingoittuneille hiuksille. Tuote on erittäin hoitava, silottava ja selvittävä sekä suojaa hiuksia kuumuudelta ja mekaanisesta rasitukselta (föönaus,harjaus). Love it!

 

5. Tangle Teezer - HiusharjaKaikki varmaan jo tietävätkin tämän "ihmeharjan",mikä ei sen enempää esittelyjä kaipaa :) Tämä on vain yksinkertaisesti ihan paras, joka silottaa hiukset kuin hiukset!

 

6. Lanvin - Éclat D'arpege  - HajuvesiSuosikki parfyymini, jota käytän lähestulkoon jokapäivä. Ihanan naisellinen tuoksu sekä todella suloinen pullo väreineen kaikkineen :)

 

7. Jalkapallon MM-kisat 2014Rakastan jalkapalloa, enkä vain saa siitä tarpeekseni. Tälläiselle jalkapallo hirmulle kulta-aikaa on kun kuukauden verran saa katsoa jalkapallon MM-kisoja televisiosta! Ihanaa jalkapallo huumaa! Suosikki joukkueeni on tietysti Italia. Kyllä suretti kun Italia tippui!!

 

8. Shakira - Deluxe Edition CDShakiran uusimman levyn avulla pääseekin loistavaan jalkapallo pelien tunnelmaan ;)

 

9. Ibero - HäivytyssivellinIhan ehdoton sivellin luomivärin teossa. Ei jätä silmiin tyhmiä rajoja.

 

10. Makeup Academy - Nude Huulipuna Tämän hetken suosikkini huulipunistani on MUA:n nuden sävyinen puna. Ja mikä parasta huulipunan pohjassa on pieni puteli, jossa on myöskin kyseistä väriä!

 

11. Roc - Soleil Protexion + - Aurinkosuojattu HuulivoideEikä missään nimessä tule unohtaa suojata huulia näin kesällä, vaikka aurinko ei nyt ole kauheasti näyttäytynytkään. :)

 

Tässä olivat kaikki kesäkuun suosikkini. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille Cosmolaisille! :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014