Joku saattoi jo bongatakin tän kakkutelineen mun viime videolta. Ostin tän oikeastaan ristiäisiä varten, koska halusin laittaa macarons leivokset jotenkin kivasti esille kahvipöydälle. Olin myös aikaisemmin huomannut muutamilta bloggaajilta tämän kivan keksinnön. Aina ei tarvitse olla se perustylsä korurasia vaihtoehto. Miksi piilottaa rasiaan kaikki ihanat korut? 

Itse en tällähetkellä tarvitse tätä kyseistä kapistusta sen oikeaan tarkoitukseen (ei juhlia tiedossa), joten päätin itsekin muuntaa sen korutelineeksi. Aluksi mietin myös kynsilakkatelinettä, mutta loppujen lopuksi kallistuin koruihin. Ne nimittäin antsaitsevat olla näytillä! 

 

Halusin laittaa esille ne korut, joita käytän lähes päivittäin tai ovat muuten vain niin hienoja että ansaitsevat olla esillä. Telineessä on nyt mm. Kihlasormukseni, korviksia, Michael Korsin kelloni, Guccin rannekoru, ulkomailta ostettuja koruja yms.. Aika kultapainoitteinenhan siitä tuli :) Ja ainahan siihen voi vaihtaa erikoruja, vaikka vuodenaikojen mukaan!

 

 

 

 

Mitä mieltä olette? Itse tykkään ainakin todella paljon. :) Tänään onkin sitten mun syntymäpäivä! Hurjaa, 25-vuotta tuli mittariin.. :) En vielä sen koommin tiedä tämän päivän ohjelmasta, mutta ainakin kakun syöntiä on tiedossa! :)

Ihanaa torstaita kaikille!

Katariinahannah

Blogini: http://katariinahannasbeautycrush.blogspot.fi

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxp0o6fnvAvb1P-x5L0FoCg

Instagram: @katariinahannah

Kommentit (2)

Vierailija

Tää on tosi nätti! Jos näkisin tuon ilman kuvausta, niin en osaisi edes ajatella sen olevan kakkuteline :D

Seuraa 

Blogiarkisto

2014