Rakastan testailla erilaisia tuotteita, ja kokeilla mitkä olisivat juuri parhaimpia minulle itselleni. Tällä kertaa päätin testata suosittuja Redkenin tuotteita. 

Valintakohteekseni osui:

Redken Diamond Oil Shampoo

Redken Diamond Oil Hoitoaine

I

 

Valitsin nämä tuotteet, koska omista todella kuivat sekä kiharaiset hiukset. 3 viikon testailun jälkeen voin todeta, että shampoo on ihan ok tuote ja hoitoaine on täyttä soopaa!

Tuotteet ovat tarkoitettuja vahibgoittuneille hiuksille kuten minun, kiitos suoristusraudan.. Shampoo teki hiuksistani pehmeät, aivan niinkuin  tuotekuvaukseen luvattiinkin, mutta lisää kiiltoa ei tullut. Hoitoaineen piti selventää hiukset, mutta hiukseni olivat aina tämän tuotteen jälkeen entistä sotkummassa! Tuote ei siis selventänyt hiuksia laisinkaan. Putelit käytettyäni loppuun en aio kyllä erään näihin tuotteisiin satsata, eivät olleen suuren hintansa arvoisia. :(

 

Moroccanoil tuotteet ovat nousseet listani kärkeen hiustenhoidossa. Ne nimittäin tuoksuvat aivan huumaavalle ja tekevät sen mitä tuoteselostuksessa oikeasti on kerrottukin.

Minun on aina föönättävä hiukseni kuiviksi, jos haluan saada ne muotoon haluamallani tavalla. Sen takia käytänkin Moroccanoil Heat Styling Protection tuotetta suojaamaan hiukseni lämmöltä. Aivan loistava tuote ja mikä parasta se tuo kiiltoa samalla kun suojaa hiukseni lämpökäsittelyltä! Tekee hiuksista hiukan jämäkän tuntuiset.

 

 

Toinen  Moroccainoil sarjasta on myöskin päässyt luottotuotteekseni, nimittäin

 

Moroccanoil Treatment-Hoitoöljy LIGHT, joka on tarkoitettu tuomaan kiiltoa vaaleille hiuksille sekä auttaa todella hyvin hiustenmuotoilussa.

Kampaajani suositteli tätä minulle noin vuosi sitten, koska se tuo ihanaa kiiltoa hiuksiini ja se tekee hiuksistani pehmeät, helposti muotoiltavat ja mikä parasta, on sadepäiviien pelastus!! Hoitoöljy auttaa vähentämään kosteuden tuomat  hiuskäkkärät!  Lähes päivittäisessä käytössä 100ml puteli kestää vajaan vuoden. Hoitoöljy on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani hiustenhoidon tuote!

 

Ja sitten viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä hiustenhoidon suosikkisarjaani kuuluu super suosittu hiusharja, Tangel Teezer

Kähärähiuspeehkoni tämä tuote on kuin luotu konsanaan!  Ennen joudun joka päivä suoristamaan hiukseni, koska en voinut sietää rölli hiuksiani. Löydettyäni tämän ihmeellisen harjan, olen voinut heittää hyvästit ainaiselle hiustensuoristamiselle. Käyttäessäni tätä harjaa, fööniä sekä yllä olevia luottotuotteitani hiuksistani tulee ihanan suorat! Kiitos tämän ihmeellisen harjan! Voin suositella lämpimästi kaikille pörröhiuksisille ;) 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014