Vihdoinkin se aika vuodesta kun on aika laittaa uuteen uskoon auringonottoon tarvittavat välineet. Olen halunnut kokeilla Piz Buinin auringonottoon tarkoitettuja tuotteita, ja vihdoin löysinkin netistä sivuston missä tuotteet ovat halvemmalla kuin muualla, ja ei muuta kuin tilausta kehiin ;) Tein tilauksen Pretty.fi, joka on suomalainen kosmetiikkayritys. Tuotteet postitettiin minulle 3 päivän sisällä haluamaani paketin noutopisteeseen. En voi muuta kuin olla tyytyväinen :)

Paketin sisältö oli tämännököinen:

 

 

 

Piz Buin Bronze Dry Oil Spray - Ruskettumista Tehostava Aurinkoöljy

Tuote lupaa, että tätä käyttäessä voi ruskettua jopa kaksi kertaa nopeammin. Bronze Dry Oil Sprayn sisältämä Melitan kiihdyttää ihon luonnollista väripigmenttien tuotantoa, kosteuttaa ihoa ja auttaa rusketustasi kestämään pidempään. Tuote sisintään UVA/UVB -filtterin, mutta ei suojakerrointa. Bronze Dry Oil on tarkoitettu levitettäväksi runsas määrä iholle auringonoton jälkeen. Pullon koko: 150m

Öljy on todella miellyttävän tuoksuinen ja mielestäni ihoni näytti jopa vielä enemmän ruskettuneemmalta käytettyäni tätä tuotetta.

 

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray - AurinkovoideAurinkoöljy jossa yhdistyy kevyt suojakerroin ja luonnollista ruskettumista tehostava Melitan -teknologia. Kosteuttava aurinkoöljy sisältää A-, C- sekä E-vitamiinia ja sen kosteuttava vaikutus kestää useita tunteja. Sisältää tehokkaan UVA/UVB -filtterin, imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle. Vettä hylkivä koostumus. Sisältää 150 ml. Lisää reilusti iholle ennen auringonottoa ja tarvittaessa esim. hikoilua aiheuttavan liikunnan tai uimisen jälkeen.

Tuote on miellyttävän tuoksuinen. Helppo levittää iholle.

 

Roc Soleil Protexion + Sun Lipstick Velvet Moisture SPF 30 - AurinkohuulirasvaKosteuttava aurinkosuoja huulille. Sisältää UVA/UVB -filtteri, sekä suojakertoimen 30. Todella miellyttävän tuoksuinen. Vedenkestävä sekä sisltää E-vitamiinia. 

Ja sitten vielä viimeisenä tuote, joka ei liity aurinkoon millään tavalla :)

 

NYX Eye shadow Base -Silmänmeikin PohjustusaineTuote on valkoista ja se auttaa pitämään silmämeikin paremmin paikoillaan sekä tuo enemmän esille luomivärien väripigmentit. Todella helppo levittää, sekä riittoisaa. 7gramman kokoinen.

 

Nyt aurinkoa ottamaan!!!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014