Itse kun omaan rasvaisen ihon, olen joutunut kamppailemaan vuosia ihon kiiltelyä vastaan. Olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt juuri sitä oikeaa meikkivoidetta itselleni, eikä sitä tunnu löytyvän ei sitten millään! Joskus se toimii hyvin nenän alueella ja toinen taas leuassa. Mikään ei tunnu toimivan koko T-alueella! Alan olemaan jo todella turhautunut tähän rasvaisen ihon ongelmaani. En voi missään nimessä käyttää primeria meikkivoiteen alla,koska se vaan pahentaa tilannetta. Elä tässä nyt sitten naisena tämän ongelman kanssa!

Tilasin muutama viikko sitten Iso-Britanniasta kauan hehkutun bareMinerals Get Started -paketin, johon kuuluu kaikki meikkipohjassa tarvittavat välineet ja meikit.
              Pakettiin kuuluu:

Full Flawless Face Brush
Maximum Coverage Concealer Brush
Flawless Application Face Brush

Original SPF 15 Foundation in Fairly Light (N10)
Original SPF 15 Foundation in Light (W15)
Original Mineral Veil
Warmth All-Over Face Color
Prime Time Foundation Primer
Pakko myöntää, itselläni olleen suuret odotukset mineraalimeikkien suhteen. Noh, nyt niitä tovin käytettyäni voin todeta ettei nämäkään ole toimineet odotusten mukaisesti. Nimittäin nämä eivät toimi nenän kiiltelyyn laisinkaan! mutta sitäkin paremmin leuan alueella. Aiemmin Cliniquen meikkivoidetta käyttäessäni se toimi taas erittäin hyvin nenässä, mutta ei taas leuassa. Voi kunpa nämä tuotteet voisi jotenkin yhdistää! Kai se on vain jatkettava etsintöjä kissojen ja koirien kanssa!

Sekaiholle mineraalimeikit toimivat varmasti paremmin, ja ihosta tulee ihanan luonnollinen ja kevyt. :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014