Kohta se alkaa! Mammaloma nimittäin.. 42 päivää jäljellä, ja sitten ollaankin ainakin (näillä näkymin) vuoden 2015 loppuun asti hoitovapaalla. :)

Aika tuntuu menevän niin nopeaa tahtia, ettei perässä meinaa edes pysyä. Vielä olisi paljon ostettavaa ennen pienokaisen tuloa. Onneksi mammalomalla (toivon mukaan) kerkeää paremmin keskittyä puuttuviin asioihin. :)

Tällä viikolla saimme onneksi hoidettua yhden tärkeän asian pois hankintalistalta, nimittäin yhdistelmävaunut! Hyvä me!  :D

Emme olleetkaan tulleet ajatelleeksi, että haluamaamme yhdistelmävaunua ei välttämättä löydy kaupasta, vaan se täytyy tilata. Ja näinpä siinä kävikin. Myyjä sanoi toimituksen kestävän 6-12 vkoa, huh!! 

Meidän valinnaksemme päätyi tällä kertaa Emmaljunga -merkkiset yhdistelmävaunut. Vaunut olivat järkyttävän hintaiset, mutta kyllähän tietysti hyvistä ja kestävistä sitten voi vähän enemmän maksaakin. :) On ne kyllä vain niin hienot!

Viikko sitten tuli käytyä sokerirasituksessa. Vielä ei ole kuulunut tuloksista mitään. Toivottavasti niistä ei mitään löydykään! 

Viime viikonloppu menikin sitten jälleen mukavissa merkeissä. Sekä appi- että omat vanhempani tulivat meille kihlajaiskahville, ja vietimme muutenkin koko päivän yhdessä. Oli kyllä todella mukavaa :)

 

Kihlajaiskakkumme, oli muuten todella hyvää ;)

Kerkesin siinä myös kaikessa tohinassa näkemään ystävääni, joka muuttaa pian Saksaan. Emme kauheasti mitään tehneet: kiertelimme kaupungilla, kävimme syömässä kahvilassa ja vain olimme. Mikä sen parempaa kuin vain olla ja nauttia toisen seurasta? :) Kohta onkin aika hyvästien, mutta toivottavasti näemme taas viimeistään sitten, kun pienokaisemme putkahtaa maailmaan. :)

Ahh, tuo salaatti oli niin taivaallista!

Sain muuten aivan ihanan lahjan ystävältäni..


Arvaatteko jo, mitä paketti mahtoi sisältää?

Sain nimittäin..

Super söpön hoitolaukun!! :) sekä..

todella cooleja harsoja pienokaisellemme. :) Tämä mamma ei voisi olla enään yhtää kiitollisempi! :) Ystävät ovat PARHAITA!

Tällä viikolla olenkin keskiviikko päivästä lähtien maannut sängynpohjalla. Todella raju syysflunssa sekä poskiontelontulehdus ovat päässeet iskemään tähän mammaan. Voin sanoa, että olo on ollut todella kurja! Vieläkin nokka vuotaa kuin viimeistä päivää. Huomenna täytyy kuitenkin palata arjen rutiineihin eli töihin, sekä huomenna olisi vielä neuvolatarkatuskin. Saa nähdä selviääkö huomisella neuvolakäynnillä pojan arvioitu paino ja pituus. :) Maltan tuskin odottaa!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014