Ajatella, että kerkesin olla vain viikon äitiyslomalla ennen kuin pikkuinen poikamme tupsahti elämäämme. Kerkesin juuri ja juuri viettämään kahdet baby showerit niin työkavereiden kuin ystävieni kanssa.

Pomoni ja työkaverini halusivat järjestää ns. "läksiäiskahvittelut" minulle, koska olin jäämässä pitkäksi aikaa äitiyslomalle. Ihanat toverini olivat ostaneet aivan superihanat siilivillasukat sekä keränneet rahaa pojallemme. :)


Seuraavana päivänä olikin vuorossa ystävieni järjestämät kekkerit, joista en tiennyt mitään muuta kuin, että minua tultaisiin hakemaan kyseisiin juhliin autolla lauantaina klo 18.30.. En siis tiennyt mitä odottaa koko illalta.

Ystäväni tuli hakemaan minua ja ajoimme ns. juhlapaikalle. Juhlapaikan oven avattuamme minua odotti eteisessä kaikki ihanat ystäväni, jotka vuorotellen tulivat halaamaan ja onnittelemaan minua. Siinä sitten skoolasimme lastenskumpalla kaikki yhdessä tulevalle pienokaisellemme.

Ihanat ystäväni olivat itse leiponeet erilaisia herkkuja; gluteenitonta pizzaa, kuppikakkuja, marenkeja ym.


Illankulkuun kuuluivat ns. kliseiset pelit; oli tietovisaa, jossa jokaisen piti arvuutella mm. nimeä, painoa, syntymäaikaa.., jokaisen piti yrittää arvuutella lahjanarulla vauvamahani kokoa sekä minun piti maistella erilaisia vauvan soseruokia ja miettiä mitä ne mahtoivat mauiltaan olla. :)Lisäksi sain aivan ihania lahjoja! Oli vauvanvaatteita, kosmetiikkaa sekä lahjakortti kylpylään koko perheelle!


En voi sanoin kuvata kuinka kiitollinen olen ystävistäni ja kuinka rakastetuksi tunsin itseni, kun he olivat näin paljon nähneet vaivaa juhlien eteen. <3

OLETTE TÄRKEITÄ! <3

Blogini: http://katariinahannasbeautycrush.blogspot.fi/

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014