Jälleen muutama asukuva Kosilta. En ole täällä Suomen kamaralla jotenkin kerennyt asukuvia kuvailemaan, joten nostelen esille tänne Kosin matkan kuvia. :)

On se kyllä jännää miten hurjaa vauhtia vauvamasu kasvaa! Tosiaan olen muutamassa postauksessa kertonutkin olevani raskaana. :) Tällä hetkellä on menossa 21+1 rv eli about puolessa välissä ollaan, jännää!!! Viime viikon keskiviikkona saimmekin tietää ultrassa kumpi sieltä masusta maailmaan on putkahtamassa. Nähtyämme masu asukin ekaa kertaa ensimmäisessä ultrassa olimme kumpikin aivan varmoja siitä, että poikahan sieltä on tulossa! Jotenkin vaan jäi sellainen fiilis. No, nyt sitten viime keskiviikkona saimme todeta fiiliksemme pojan tulosta olevan totta! Äidinvaistoa? ;)

Nyt on sitten kauheasti alettu hankkimaan vauvajuttuja. Voi niitä ihania pieniä vaatteita! Sydän on ihan sulaa vahaa niitä katsellessa kaupoissa. :) 

Tosiaan laskettuina olisi 16.12, mutta se jää nähtäväksi kuinka "ajallaan" poitsu meinaa tähän maailmaan putkahtaa. Toivon vain etten joutuisi olemaan joulua yksin sairaalassa, se olisi aivan kauheaa!! Marraskuussa alkaa viimeistään äippäloma ja taas jos haluaa aloittaa sen hiukan etukäteen niin siinä tapauksessa aikaisintaan lokakuussa voisin jäädä töistä pois eli muutaman kuukauden päästä. Hurjaa!!! Saa nyt nähdä miten töissä jaksaa olla. :) 

Nyt vain eletään rauhalliesti päivä kerrallaan :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014