Aivan super mahtavan ihanata perjantaita kaikille cosmolaisille!  Itselläni ei ole sen suurempia suunnitelmia viikonlopun varalle.. paitsi se, että aion levätä ja ottaa rennosti nämä kaksi vapaa päivää. Olen oolut nyt totaalisen uuvuksissa viimeiset kaksi viikkoa. En jaksa tehdä töiden jälkeen yhtikäs mitään. Ainut mikä mua houkuttelee on oma sänkyni, jonne voin raskaan työpäivän jälkeen köllähtää.  

Jos tämä meno jatkuu, aion kyllä jäädä heti äitiyslomalle kun vain pystyn. Pakko saada levättyä kunnolla ennen vauvan syntymää!

Mulla on muutenkin ollut vaikea alkuraskaus. Joka aamu sai lähteä wc pöntön kautta töihin. Kun aamupahoinvointi oli laantunut alkoivat iltani olla pilalla. Pahoinvointi nimittäin siirtyi aamuista iltoihin. Kaikki illat makasin sohvalla/lattialla potemassa huonoa oloa sekä joka toinen ilta wc pönttö oli kuin olikin paras ystäväni. Yhteen asiaan kiinnitin huomiota, pahoinvointini ei nimittäin ollut yhtä paha mökillä kuin kotona. Maisemanvaihto teki siis hyvää, aika hassua! Nyt en ole onneksi kesäkuun jälkeen potenut minkäänlaista pahoinvointia, hurraa huudot sille! :)

Alkuraskaudessa mua ällötti monet hassut asiat, kuten en voinut mennä koneella joillekin tietyille nettisivuille :D jouduin lopettaa Victoria's secretin voiteiden sekä suihkussippuan käytön, en voinut käyttää koruja/kelloa, koska ne älyttömästi ahdisti  mua, mikä oli sinällään tosi jännää koska en ikinä ennen voinut lähteä kotoa mihinkään ilman koruja tai muuten tunsin itseni alastomaksi :D Onneksi tämä vaihe on mennyt ohi! Haha

Ruoka on ollut aivan mahtava juttu varsinkin alkuraskaudenaikana. Sai hyvällä omalla tunnolla napostella kokoajan jotain :) ja mikä parasta se lievitti pahoinvointia. Ikinä ei voinut unohtaa laittaa suuhunsa mitään tai muuten jouduit kärsimään siitä huonolla ololla. En ole koskaan ollut keitto ihmisiä, koska sitä saa muuten syödä lautastolkulla, jotta seuraavan tunnin aikana nälkä ei iskisi jälleen. Alkuraskaudenaikana  mun alkoi ihan älyttömästi tehdä mieli keittoja. Eihän siinä voinut muuta kuin väsätä joka päivä joku eri keitto ruoaksi. :D

Nyt ei onneksi kesäkuun jälkeen ole ollut mitään suurempia raskausoireita, paitsi se että totaalinen väsymys on päässyt nyt iskemään muhun sekä pohjelihaksen suonenvetoa on ollut muutamia kertoja. Hurraa huudot siis jälleen :)

Äsken tätä postausta kirjoittaessa poitsu näytti elonmerkkejä itsestään.. Tuli sen verran potkuja mahassa että :) Niin ihanaa!! :)

xoxo

mom to be ;)

instagram: @katariinahannah

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014