Mietteitä Miss Universum -kisoista, Ms. Fitness -valmennuksen alkaminen sekä uudet Niken pökät !

http://fabuliciouscc.blogspot.fi/2015/01/ms-fitness-valmennus-ja-niken-poksyt.html

 

Hei ja ihanaa freshiä viikonalkua kaikille ! ♥

 

Vietin viime yöni matkatessa Onnibussilla Oulusta kotiin tänne Helsinkiin ja voitte vain kuvitella, etten viime yönä ole hirveästi nukkunut. Oikean asennon löytäminen bussissa on vain mahdoton tehtävä. Aikani menikin asentoa vaihdellen ja seuratessani Miss Universumeita. 

 

Kuka oli teidän suosikkinne ? Itse kannatin kovasti Miss Filippiinejä, mutta odotin kuitenkin koko ajan Miss USAn voittavan, sillä hän on minusta jotenkin niin missin näköinen kuin olla ja voi, aivan tajuttoman kaunis ! Myös Miss Venezuela oli erittäin kova ennakkosuosikkini..  

 

Bean sijoitus taikka ei-sijoitus finaalin ei valitettavasti yllättänyt minua. Bea on edustava tyttö, ei siinä mitään, mutta jotain häneltä vaan uupui. Kansallisasuun oli tänä vuonna panostettu, mikä oli mielestäni hienoa. Joutsenen siivistä tuli mieleen melkein Victoria's Secretin show, siivet olisivat voineet olla ehkä jopa överimmät ! Suomalaisten heikkous näissä kisoissa onkin mielestäni juuri se, että asuihin ei panosteta tarpeeksi. Lisäksi Miss Suomen fyysinen kunto tulisi olla paljon parempi ja esiintyminen vielä missille ominaisempi sekä karismaattinen:) Muiden maiden edustajat ovat niin upeita ja kuin vanhoja tekijöitä, mutta sehän johtuu siitä, että noita tyttöjä on koulittu hommaan pienestä pitäen.. 

 

Toivoisin kovasti, että suomalaisten asenne kauneuskilpailuja kohtaan paranisi. Monet arvostelevat kisoja menneisyyden jäänteeksi, mutta todellisuudessahan kauneuskilpailut ovat iso asia maailmalla. Onko se keltään pois jos nalkuttamisen, haukkumisen ja valittamisen sijaan yhdessä oltaisiin ylpeitä edustajistamme maailmalle ja kannattaissimme heitä voittoon ? Enpä usko. Enkä usko kenenkään osallistumisen kauneuskilpailuun kaatavan kenenkään maailmaa, joten why so much hate ?

 

// Hi guys !

 

I spent my last night on a bus travelling trough Finland from my mom's place North Finland back to Helsinki. Finding a good posture to sleep was an impossible task and I ended up squirming to avoid back pain and sleeping only a few hours. I also ended up watching the Miss Universe competition that I've been following intensely this year. Who was your favorite ? I of course cheered for Miss Philippines but I expected to Miss USA to take the crown since I think she's absolutely gorgeous and looks like real beauty queen.

 

I didn't expect Miss Finland to be placed in the Finals even though Bea is a pretty girl but that is just it. Finnish lack outstanding outfits, should have more practice on charisma and performance and should train their fitness even more. I found other competitors so amazing and the gap between Finnish level and the best competitors, wow. On the other hand, beauty pageants aren't that big of a deal here in Finland whereas in other countries like the Philippines girls are encouraged from a young age.

 

 I wished the attitudes towards beauty pageants would be more positive and open here in Finland. Most people seem to feel that beauty competition are a relic from the past and competitions should be banned. Most competitions as well as patricians are criticized and bashed with negativity. I really don't get it. It's to blame Finnish culture and the people. So negative and jealous that have to complain and criticize everything and anything. I so wish to get out of here.

 

 

 

Ellette huomanneet, tulin hankkineeksi Oulussa ollessani Niken vaaleanpunaiset 'Just Do It' -legginsit ! Aivan ihanat, olen ihan rakastunut ! Nähdessäni noi kaupassa en voinut olla ostamatta ja olivathan ne melkein 10€ alennuksessa, look at the bright side. :D Mulla on tilauksessa myös treenikengät, jotka toivottavasti sopivat noihin pöksyihin.. En malta odottaa, että postiluukusta tipahtaa saapumisilmoitus (nykyään se taitaa kuitenkin tulla (myös) puhelimeen?) ja että pääsen esittelemään muitakin ostoksiani ! Pääsi nimittäin pieni verkkoshoppailuhulluus valloilleen äidillä ollessani ja saatoin ehkä pari muutakin kivaa jutskaa pistää tilaukseen, hihi.. 

 

// Don't you just love my new hot neon pink 'Just Do It' legginses from Nike ?! I find new gym clothes very inspiriting and motivating when it comes to my own training. That is why I've also ordered some new trainers and accessories that I'm waiting to arrive through post. I can't wait to show you what I've found ! :) 

 

 

 

Tänään mulla lähti myös käyntiin Bodycampin Ms. Fitness -nettivalmennus. Profiiliini pamahti siis uusi treeniohjelma seuraavalle neljälle viikolle, jonka jälkeen ohjelma taas päivittyy. Mitä katsoin niin ohjelmassa on paljon sekä uutta ja vanhaa ja ruokavaliokaan ei hirveästi muutu siitä, mitä mulla oli FitDiamondsien kanssa Miss Helsinki-kilpailun aikana. Eli ei mitään sen suurempia muutoksia ainakaan sen suhteen. Salilla on kuitenkin ihana päästä tekemään erilaista ohjelmaa vaihteeksi.. Pitää mielenkiinnon yllä ! Otan varmaan muuten pt-tunnin tässä lähitulevaisuudessa, jotta saan varmistettua, että tekniikat ovat hallussa, Liikkeistä ei ole nimittäin mitään hyötyä, jos ne tekee ihan miten sattuu.. :D

 

No mutta, ihanaa energistä viikkoa kaikille ! En malta odottaa, että treenit lähtevät kunnolla rullaamaan ja blogi-ideoitakin riittää.. ;)

 

// Today was the first day of my Bodycamp's Ms. Fitness Internet coaching. I got all new training and diet programs that update every 4 weeks. After training with Fit Diamonds on our Miss Helsinki beauty pageant tour I found training a very pleasing hobby and I hope to train my bod to an awesome bikini condition. Let's see how I'll look like after 6 months. Big goals, hard work, bring it on !

 

xx C

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)