Tulevaisuuden suunnitelmia, nettivalmennuksen alkaminen, mitä Miss Helsinki 2015-kilpailun jälkeenhttp://fabuliciouscc.blogspot.fi/2015/01/mielenkiintoisia-projekteja.html

Ciao !

Kuten kuvasta näkyy, täällä ollaan edelleen Oulussa ja on kyllä ihan jäätävän kylmä ! Sisätiloissa olen lähinnä pysytellyt ja viettänyt paljon laatuaikaa pikkusiskoni kanssa. Olen myös äitini kanssa jonkin verran keskustellut asioista ja sanotaan, että tulevaisuudessa on paljon erilaisia mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joita mun on alettava pohtimaan.

Olemme suunnitelleet äitini kanssa matkaa Lontooseen keväällä tapaamaan sukulaisiani, joiden kanssa lähtisin käymään Filippiineillä. Äitinikin on innostunut ja suunnitellut, josko lähtisi kuukaudeksi mukaan. Mulla on niin PALJON opittavaa filippiineistä, filippiiniläisestä kulttuurista sekä siellä elämisestä. Äiti on korostanut sitä, että tulen varmasti rakastumaan maahan ja kokemaan paljon ihania asioita, mutta toisaalta, että maa on kuitenkin kehittyvä maa, jossa rikollisuutta ja etenkin varastelua esiintyy ihan liikaakin, hygienia on mitä on ja on opittava elämään maassa maan tavoin. Olen alkanut myös opiskelamaan hieman Tagalogia, äitini kieltä ja musta olisi ihana osata sitä ! Harmittaa, kun äiti ei opettanut kieltä nuorempana ja että kiinnostus on noussut vasta nyt..

Minulla on tulossa muutamia muitakin mielenkiintoisia projekteja tulevaisuudessa, ihan täällä koto Suomen puolellakin. Työkuvioita ja henkilökohtaisia projekteja. Tulen varmasti kirjoittelemaan niistä täällä blogissa, mutta kaikki aikanaan. Maanantaina mulla alkaa mm. BodyCampin Ms. Fitness nettivalmennus, jonka odotan innolla alkavan ! Itse koen, että hyödyn eniten ammattilaisten laatimilla ohjeilla ja neuvoilla vielä, kun oma tietopankkini ei riitä auttamaan itseäni saavuttamaan tavoitteitani. Miss Helsinki -kilpailun personal training -paketti oli kyllä niin innoittava, että haluan jatkaa samaa rataa ja tavoitella vielä parempaa bikinikuntoa. Tulen kirjoittamaan valmennuksesta täällä ja yritänkin panostaa jatkosssa siihen, että Sinä rakas lukija, saisit yhä enemmän inspiraatiota ja vinkkejä blogistani ! :) Jos Sinulla on mitään kysyttävää, postausideoita tai muuta palautetta, otan niitä todella miellelläni vastaan kommenttiboksiin !

Ihanaa viikonloppua kaikille ! ♥

xx C

Kommentit (0)