Potkaistaan vuoden 2016 asukuvat käyntiin tällä kokonaisuudella, jonka kävimme kuvailemassa Essin kanssa eilen. Ja jos poseeraaminen kuvissa näyttää tällä kertaa erityisen vaikealta, niin se johtuu siitä, että ulkona oli aika todella kylmä! :D 

Halusin vaihteeksi saada asukuvia hameen kanssa. Käytän itseasiassa yllättävän paljon hameita talvellakin, jostain syystä hameasuja ei vain ole tullut kuvattua. Toisaalta vierastan vähän hameiden yhdistelyä tällaisiin paksuihin sukkahousuihin (leggings-vibat, maybe?), mutta ei sitä ohuemmilla tarkene tähän vuodenaikaan. Kuvissa näkyvä vekkihame on muuten second hand -löytö eräältä Facebookkirpparilta, ja se on tehty joskus 70-luvulla. Odotan niin kovasti, että pääsen kesällä käyttämään tätä paljaiden säärien kaverina :)

takki - Zara, Neule - H&M, hame - second hand

http://eveliinaeleonora.blogspot.fi

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.