http://eveliinaeleonora.blogspot.fi/2016/02/soft-tones.html

Blogissa on ollut taas laittoman hiljaista. Olen pahoillani! Hiljaisuuteen on ollut kuitenkin syy; lähestyvät tentit sekä kurssien hoitamisen ja harjoittelun välillä tasapainoilu. Vapaa-aikaa ja samalla aikaa blogille onkin nyt liiennyt taas harmikseni vähän vähemmän. Mainittakoon, että tällä hetkelläkin minun pitäisi olla tekemässä matikan tehtäviä, joissa on deadline huomenna aamulla.. Hups! Tuttu tilanne varmaan monelle ei-päätoimiselle kanssabloggaajalle? ;) 
Pitemmittä puheitta, toivottavasti saan hieman lepyteltyä teitä näillä asukuvilla! Ajattelin muuten myös piakkoin tehdä toivomanne "10 asiaa joita et tiennyt minusta" -postauksen, ja ideoita siihen otetaan vastaan :) Saa heittää kysymyksiä! 

Tällä hetkellä tuntuu, että en ole kyllä mikään inspiroivin pukeutuja. Väsymys, kiire ja surkeat kelit verottavat väistämättäkin tyylipisteitä. Samat jutut tuntuvat eksyvän päälle päivästä toiseen.. No onneksi "kohta" on kevät ;D Nyt karkaan kuitenkin niiden matikantehtävien pariin! Lupaan, että kun palaan tänne ensi kerralla niin koitan keksiä myös jotain järkevää sanottavaa:D  Kivaa viikkoa! :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.