Tässä se tulee, nimittäin vuoden 2015 asukuvakooste! Tapani mukaan olen vähän myöhässä näissä jutuissa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Nämä koosteet ovat yksiä omista suosikeistani toisten blogeissa. Jotenkin näistä näkee niin kivasti toisen tyylin, ja on kiva nähdä samojen elementtejen eri yhditelmiä. Toivottavasti tekin tykkäätte! :)

Jos näistä kuvista nyt voi jotain päätellä, niin ainakin sen, että kuuvamiseen on selkeästi ollut kesällä enemmän innostusta..? :D Selkeästi myös musta, valkoinen ja harmaa ovat vahvasti edustettuna vaatekaapissani, vaikka löytyy asuista muutama vilahdus punaistakin. Omana kehityskohteena ensi vuoden asuille olisi käyttää välillä jotain muutakin laukkua kuin tätä Pradaa? ;D 
Asuja löytyi muuten koneen arkistoista yllättävän paljon, tosin osa näistä asuista ei harmi kyllä ole eksynyt aikaisemmin blogin puolelle. Harmittavan usein käy niin, että kuvailemani asukuvat jäävät koneen syövereihin pölyttymään. Kiinnostaisiko teitä joskus nähdä näitä unohtuneita asuja omissa postauksissaan? :)

Niin, ja omiksi suosikeiksini näistä asuista nousivat 13, 12 ja 6. Poikaystävä taas nimesi lemmparikseen numero 8:n. Mikä asuista miellytti teitä eniten? :)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.