http://eveliinaeleonora.blogspot.fi/2016/01/oodi-kesalle.html

Oodi paljaille varpaille ja lämpimälle hiekalle. Vastaleikatun nurmikon tuoksulle ja ylimenevän lentokoneen huminalle. Spontaaneille pyörälenkeille ja tyynenä väreilevälle merelle. Eiran rannassa kaakattaville hanhille. Tuulessa humiseville koivuille. Paljaisiin reisiin terassilla jääviin painautumiin. Illoille, jotka venyivät sittenkin aamuun. 

Joulun jälkeen saa kai jo ihan luvan kanssa alkaa haaveilla kesästä? Täällä aletaan ainakin jo ihan tosissaan kaivata valoa ja lämpöä. Tässäpä siis yksi viime kesältä unohtunut asukuvapläjäys, joka muuten vilahtikin jo vuoden 2015 asukuvakoosteessa. :) Ah ja voih paljaille varpaille ja kesätakeille. Puhumattakaan ruskettuneesta hipiästä. Mutta hei, nyt ollaan sentään jo selvitty pimeimmästä ajasta!

Kivaa sunnuntaita teille murut!<3

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.