NEW SUNNIES

12.11Lomailu jatkuu. Tänään tapettiin aikaa pyörimällä kaupungilla ja samalla hengittämässä vielä viimeiset joulufiilistelyjen rippeet Starbucksin ja Espan jouluvalojen voimalla. Samalla käytiin noutamassa Instrumentariumista uudet aurinkolasini varauksesta, ja voi kun tykkäänkin näistä! Ruskeasanakaiset Club Masterit hopeansinisillä peililinsseillä, hauskaa vaihtelua ainaisten mustien rinnalle! :) Väistämättä ajatukset kulkeutuvat jo palmujen heijastuksiin lasien pinnassa.. Maaliskuu, tulisit jo!

Bongaa kuvasta Basic Bitchin elementit: Starbucks, Lois Vuitton ja raybanit :'D 

Huomaatteko muuten kenies jotain muuta uutta kuvissa? Ja ei, en todellakaan puhu noista risaisista kengistä.. :D Joulupukki toi tänä vuonna nimittäin myös uuden objektiivin, josta olen superinnoissani!! Omaan silmääni kuvissa huomaa selkeän eron, joten täällä ollaan täynnä kuvausintoa :) Entä mitäs tykkäätte aurinkolasivahvistuksesta? ;)

http://eveliinaeleonora.blogspot.fi/2015/12/new-sunnies.html

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.