Viime aikoina minusta on kuoriutunut varsinainen secondhandshoppailija. Olen löytänyt niin Facebookkirppareiden houkuttelevan maailman, kuin kivijalkakirppareidenkin tunkkaisen valtakunnan. Muutama viikko sitten myös työharjoittelupaikassani järjetettiin Möet Vintage shop -tapahtuma, josta tein pari aika mehukasta löytyöä. ;)

Kuvissa näkyvän mustan pörröneuleen nappasin kollegani rekistä ennen tapahtuman alkua, ja sen jälkeen se onkin suorastaan juurtunut päälleni. Toisen roska on toisen aarre, olin nimittäin syksyn ajan metsästänyt tällaista mustaa pörröneuletta jo jonkin aikaa. :) Toinen ihastuksen aihe on tämä Petra Koiviston rekistä nappaamani pastellinen pikkulaukku. Pienenä hankaluutena laukusta tosin mainittakoon, että puhelimeni ei mahdu sen sisään enkä meinaa saada sitä omin avuin auki. :D Siitä huolimatta  pikku ranskanpastilli on päässyt jo moneen otteeseen käyttöön. Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä bongasin tapahtumasta nämä vihreälinssiset Ray Banit – viidellätoista eurolla! Ei hassumpi löytö, vai mitä? ;)
Mitäs tykkäätte löydöistäni? Entä onko siellä muita hiljattain secondhand maailmaan hurahtaneita?
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.