Taas on aika hyvästellä vanha vuosi ja kääntää katseet tulevaan vuoteen 2016. Ennen uusia tuulia ajattelin kuitenkin vielä hetkeksi syventyä muistelemaan vuoden 2015 parhaita paloja. Tiedän, että joka vuodenvaihteessa kuuluu asiaan hehkuttaa vuoden olleen paras ikinä. Mutta nyt se oli sitä ihan oikeasti. Pirun hyvä vuosi. 

Vuonna 2015 olen:

- viettänyt ihanan kesän Helsingissä 

- ottanut muutaman onnelisuuskilon.. 

- Asunut Kaliforniassa viisi kuukautta. Elämäni parhaat viisi kuukautta.

- muuttanut enemmän kuin on mielenterveydelle edullista

- matkustellut enemmän kuin koskaan aiemmin: käytyjen paikkojen listalle 2015 pääsivät San Diegon lisäksi Los Angeles, Grand Canyon, San Francisco, Las Vegas, Pariisi, Berliini, Milano, ja Tallina. Huh.

- nähnyt paljon auringonlaskuja ja hiekkarantoja
- rakastunut moniin uusiin paikkoihin
 

- tavannut enemmän ihania ihmisiä kuin olisin mitenkään osanut kuvitella. Ja saanut heistä rakkaita ystäviä.

- alkanut uudestaan maalaamaan 
- innostunut entisestään valokuvauksesta

- Ja saanut entistä enemmän rohkeutta tavoitella unelmiani.

2016, sulla on isot saappaat täytettävänä! Olen kuitenkin optimistinen. ;) Yksi uudenvuoden lupauksistani on muuten tähän blogiin panostaminen. Nyt jos koskaan kuulisinkin mielelläni teiltä postaustoiveita ja palautetta! Mitä tahtoisitte nähdä enemmän 2016? Entäs vähemmän?

http://eveliinaeleonora.blogspot.fi

Kommentit (2)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.