Kommenttiboksiin on aina välillä tullut toivomusta kuulla minusta myös vähän pintaa syvemmältä, ja myös tällaista "10 things you didn't know about me" -postausta on joskus toivottu. Tässäpä siis tulisi: Kymmenen seikkaa, joita ette ehkä vielä tienneet minusta. Eri asia sitten, olistteko halunneet näitä tietää tietää, haha! ;)

1.  Olen nyt lukenut pari vuotta venäjää, mutta en osaa sitä vielä kovin hyvin!

Bralette - Monki

2. En ole erityisen bakteerikammoinen ihminen. Moni asia ei juurikaan ällötä minua: Ihmettelen esimerkiksi ihmisiä, jotka eivät voi juoda vessavettä, ja lapsena poimin kadulta karkkeja suuhuni ilman sen kummempaa ongelmaa :D Syön myös kynsiäni muitta mutkitta vaikka ratikassa. Tiedän, ällöttävää!

3. Sukissani on lähes poikkeuksetta reiät, tai ne ovat eri paria.

4. Katson ihan liikaa Netflixiä.. Jaksojen välillä pohdin usein elämäni suuntaa nähdessäni kaksoileukani ja tyhjän katseeni heijastuvan pimeältä ruudulta. 

5. Olen aina salaa haaveillut joskus työskenteläväni muotilehdessä. Ehkä vähän epärealistinen haave, mutta ehkä vielä joskus!:D

6. Olen tuttujeni seurassa melkoinen koomikko. Olen aina vääntelemässä naamaani ja tekemässä itsestäni pellen. Se, että pystyy nauramaan itselleen on asia, jota arvostan paljon myös muissa ihmisissä. 

7. Punastun älyttömän helposti, ja todella oudoissa tilanteissa! :D Tämän takia kammosin esim. puheiden pitämistä pitkään, mutta iän myötä olen päässyt esiintymiskammosta. En kuitenkaan ole yhtään ujo.

8. En ole lainkaan viherpeukalo – kerran olen onnistunut tappamaan jopa kaktuksen..

9. Pelkään vähän koiria. Traumani kumpuavat varmaan jostain lapsuuteni syövereistä, muistan hämärästi, että veljeäni olisi joskus purrut koira. Lukiossa juoksin myös aina bussiin, ja sama villakoira lähti juoksemaan perääni kaksi kertaa – traumat :D Jopa kaverini maailman söpöin pikku koiranpentu oli mielestäni ihan pikkuisen pelottava. 

 

10. Menen aina lähikauppaamme mitä oudoimmissa vaatteissa, esim. vaaleanpunaiset vaajamittaiset yöhousut ovat vakiovarusteeni kauppareisuilla :D Jesse on myös pariin otteeseen joutunut estämään, kun olen ollu aikeissa lähteä kylpytakissa kauppaan.

Siinäpä muutamia hassuja faktoja! Pystyttekö samaistumaan johonkin? ;)

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogin kirjoittaja on 23–vuotias elovenatyttö pienellä twistillä ja markkinoinnin pääaineopiskelija, joka nauttii arkielämän surrealismista ja pitkistä aamuista. Blogissa seurataan pieniä ja isoja unelmia, matkustellaan enemmän kuin opiskelijalla olisi varaa, ja inspiroidutaan milloin mistäkin.