What?!


 

 Oli kyllä yllättävällä tavalla hauska viikonloppu!

Nimittäin perjantai alkoi mieluisalla yllätyksellä, kaverilta tuli viestiä että pääsenkö nyt lähtemään töihin weekend festareille??

Tottakai!!!! Tällaset yllätykset on aina mieluisia!! Kun vaan on aikaa ;) eli kiitos sulle Laura <3 


Oli kyllä jännää mulle, silläkin tavalla etten IKINÄ (uskokaa tai älkää) oo aikasemmin festareilla ollut! Saati sitten ollut töissä, tai ylipäänsä edes ikinä käyttänyt kassakonetta xddd noh, eihän siinä mitään haastavaa kyllä ollutkaan, varsin luontevaa hommaa, kun ei muuta tarvinnut kun olla ihmisten kanssa ja olla iloinen :) jee!
Calvin Harris!


Festariruuasta: mun sisäinen burgerinsyöjä heräs eloon!!!! Kuvassa meidän herrrkulliset halloumiburgerit!

 

 

 

<3

 

Ja aivan uus kokemus (mulle siis, monelle varmasti erittäinkin tuttu) mitä oon pitkään halunnut maistella: ihana fafa's!!! Jee, kiva poika teki mulle ihan ilmatteeks pitaleivän ja pari falafelia vielä päälle kylkiäisiksi hummuksen kera, nam, näitä festarityöntekijän pikku plussia! Herkkuu


 

Keski-ikä festareilla oli aika alhainen (ikäraja siellä kun on se 15), mikä siis näkyi selkeästi katukuvassa. Mukavalta siellä kyllä näytti :) 


 

 

Niin, ja meidän kojun nimi oli New York Ninja! Osa samaa konseptia, johon mm. Sandro kuuluu! Pitääkin joku päivä päästä testaamaan sinne se paljon kehuttu brunssi! Nam ;) http://sandro.fi


 

Unicorn Beef Burger! Se oli meidän kojun myydyin hamppari! Kympillä lähti, kallis hamppari mutta hintansa väärti! Yksisarvinen, mikään taikaolennon nimellä nimetty ei voi olla huono juttu, eihän ;)


Hamppari sitä burgeri tätä! Päivä yhtä hampparia ja burgeria :) What?! 


Tollanen duuni oli kyllä tosi hauskaa ja mieleistä! Kiitos Lauralle ja kaikille huipuille keiden kanssa sain tehdä töitä!

 

 


xx Emilia Keiju Sofia

 

 

:))))))))) 

 

Lisää Srirachaa? Tulista chilikastiketta siis, kyllä kiitos! Mä haluan, että elämässä on makua ;)

http://high-heels-life-n-dreams.blogspot.fi 

Kommentit (0)