IMG_6317.JPG

Näillä mennään. Oli muuten rakkautta ensi silmäyksellä. Sam Edelman.IMG_6326.JPG

Ihanat korvikset, jotka sain itse valita ystäviltäni synttärilahjaksi. Kuvassa myös kahvikapselit, jotka tarttuivat mukaan viime Nespresso visiitiltäni. Suosittelen käymään Nespresso -myymälässä (Helsingissä Keskuskatu 3)! Vaikka et kahvikonetta omistaisikaan, niin täällä on kiva maistella eri kahvilaatuja hyvän palvelun ja tumman suklaan kera. Kuvassa siis uusi erikoisuus, Milano ristretto. Ristretto on siis espressosta vielä pienempi, vahva kahvilaatu. Milano on tyylikäs ja tasapainoinen kahvi, jopa kapselin ulkoinen muotoilu ja design vetosi minuun.

 

 

IMG_6346.jpg

 

Äidin näkeminen on nykyään ihan erilaista, kun asun omassa kämpässäni. Oikeastaan äidin näkeminen on nykyään hauskaa sekä tarpeellista, sillä silloin saadaan juteltua oikeasti mielen päällä olevat asiat. Äiti kun on mulle läheisin ihminen maailmassa. Kaikin puolin itsenäistyminen mielestäni lähentää lasta ja vanhempaa. Haluan näyttää äidille, että yksin minä myös pärjään. Minusta on hienoa, että voidaan tavata arkena kuin yhdenvertaiset naiset, noh äiti nyt on aina äiti. Neuvot ei kyllä enää mene hukkaan!

IMG_6199.JPG

"You are supposed to design". Rakastan tavata uusia ihmisiä. Kokonaisuudessaan uuteen ihmiseen tutustuminen kertoo aina vähän enemmän minusta itsestänikin. Deiteillä ja päädyimme Fafa's -ravintolaan.

IMG_6294.JPG

 

La Vie Est Belle, se on minun lempihajuveteni nimi. Muuten, haluaisin opiskella ranskaa. Ensi vuoden puolella se minun kohdallani yliopistossa onnistuisi aloittaa. 

IMG_6343.jpg

Roasberg Mikonkatu, mielestäni todella viihtyisä paikka. 

IMG_6336.jpg

 

Syksyn muoti, siitä lisää myöhemmin!

 

 

http://www.lily.fi/blogit/high-heels-life-and-dreams

Kommentit (0)