Ai että mä olin tästä innoissani jo etukäteen! Kuten parista edeltävästä postauksesta blogissani ilmeni, suunnittelin raakakakun leipomista. Mä kun en mikään leipuri ole, niin onnekseni sain mun ihanan ystävän mun kestittäväksi ja maistelemaan mun kokeiluja! Muuten en olisi varmaan saanut edes aikaiseksi, kaipasin tälle leipomiselle jotain vähän suurempaa merkitystä :) oli kyllä superkivaa saada Melli paikan päälle ja ihastelemaan ja maistelemaan mun kätten työtä! Herkullista se meistä molemmista oli, joskin ehkä vähän turhan kookosmaista mun mieleen, ja todella tuhtia kamaa toki myöskin! Ensi kerralla jos samantyyppistä sovellan, niin tarkoitus olisi vähentää kookosöljyn määrää tästä ensimmäisestä versiosta, karsia ehkä täytteestäkin pähkinät kokonaan kun pähkinäisyys siinä pohjassa olisi musta ehkä ollut jo tarpeeksi, ja lisätä rutkasti tuoreita marjoja! Resepti siis täältä! Kuvittelin jo mielessäni, miten mustaherukka olisi tuonut kakkuun sen kaipaamaa särmää! Mutta maut tossa sopi kyllä hyvin yksiin, ja se vasta mut hyvälle tuulelle saikin miten Mellikin siitä tykkäs :) ja hauskaahan meillä oli, se taisikin jäädä vielä mainitsematta!!

Pihalla oli hyvä olla, mutta iltaa myöten oli hyvä pukea vähän vaatetta päälle ;) tää valkoinen paita on yks mun kestosuosikki!  


Hahaa, olin tehnyt mun puhelimeen oikeen "raakakakkukeskiviikko" -soittolistan, niin innoissani mä jo tiistai aamulla olin :D tässä yksi ihana biisi: 
Oli muuten ihanaa, jos en vielä maininnut :D ja niin, syötiin mun hopealusikoilla ja juotiin sitten niistä viinilaseista sitruunavettä. Suunnittelin kyllä siis viinilasillisia meidän raakakakkukeskiviikkoa täydentämään, mutta se sitten jäi kun molemmat halus mennä illalla jumppaan. BodyCombat, onhan se vaan niin pirun hauskaa!
 


Instagram: emiliakeijusofia


Ps. söin juuri aamupalaksi kakkua! Hyvän mielen kakkua :) tänään maistui ehkä jopa paremmalta, kai se jääkaapissa muhiminen tekee noille raakaleivoksille terää!


  


xx Emilia Keiju Sofia


 


http://high-heels-life-n-dreams.blogspot.fi/


 
 


Kommentit (0)