Pitkä blondattu tukka, se voi olla haasteellinen kaveri. Sitä se ei kuitenkaan ole, kun sitä käsittelee oikein. Juurikasvu on tottakai väistämätöntä, minkä takia ravaankin kampaajalla suht säännöllisin väliajoin. 

 

 

 

Latvat, ne kuivuvat nopeasti. Sitä varten minulla on jo pitkään ollut luottotuotteena Moroccan Oil -hoitoöljy, jolle löytyy monenlaista käyttötapaa. Itse tapaan sivellä sitä pesun jälkeen kosteisiin latvoihin ja pituuksiin, jolloin latvat pysyvät huomattavasti pidempään kauniin siloisina ja pehmoisina. 

Hopeasävyinen hoitotuote, se on välttämättömyys mikäli haluaa pitää käsitellyn blondinsa kirkkaana. Itse olen jämähtänyt tähän, jota käytän toisinaan maskina koko tukkaan hoitoaineen sijasta.

Kiireisen päivän pelastaja, jolloin en joko ehdi/halua pestä tukkaa. Tämä kuivashampoo on hätävaravaihtoehto, joka luo myös erilaista kuohkeutta ja ilmavuutta tukkaan. Tämä Batisten versio on blondille tukalle suunnattu, joka myös hälventää tyvikasvun näkyvyyttä.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, minun Kérastasen suosikkini! Pinkki pullo miellyttää silmää, sekä muihin kokeilemiini tuotteisiin nähden pesun jälkeinen lopputulos on sekä poikkeuksellisen siloinen että kirkas. 

Kuten leikkimielinen sanonta kuuluu: hiukset on naisen kruunu.

 

 

Toimeliasta tiistaita kaikille :)

 

Kommentit (0)