Nyt kun säät ei oo parhaat mahdolliset ulkona grillaamiseen, mulla ois teille suositella herkullisen hyvä ravintola missä jos jonkinmoista grillisafkahimoa pääsee tyydyttämään ja muutenkin valikoima ihan huippua! Grill it! Tapiola Garden, mutta löytyy näitä kyllä muualtakin kuin Tapiolasta. 
Kuvat on mun valmistujaispäivältä, aikuislukiossa kun lakitus oli virallista juhlapäivää edeltävänä päivänä niin mentiin sitten illalla lakituksen jälkeen perheen kanssa syömään ja aloitettiin juhla siis päivää etuajassa. Oli kyllä superhyvät ruuat ja ihanaa muutenkin tehdä tällaista perheen kesken, kun harmillisen harvoin meillä yhteiset illalliset onnistuu. Paikka oli mun mielestä ideaalinen nimenomaan perheen kanssa illallistamiseen :) Tältä näytti illan menu mun kohalla:
 
 
 
Alkuun herkullinen vuohenjuustosalaatti
 
 
 
Tällanen annos me jaettiin äidin kanssa, äyriäisiä ja lohta!Elikkä grillattua lohta, kampasimpukkaa, marinoitua mustekalaa, terttutomaatteja, grillattua fenkolia, raikasta salaattia ja timjami-velkosipuliperunaa kastikkeineen! Nam :)

Pullo kuohuvaa kun on aihetta juhlaan!
 
Jälkkärit oli maistamisen arvoisia ;)
 
 
 
 
 
Lähikuvaa mun lempiosuudesta!
 
 
 
 
Tässä vielä vähän turhan rakeisia puhelinkuvia mun YO-asusta :) Puuterin sävyinen tyköistuva mekko Tiger of Sweden, ylioppilaslahjakoru ruusukvartsia Syster P, kengät Zara.
 
 
Nautitaan kesästä, kyllä nää säät tästä paranee :) Olkaa luovia, kokeilkaa uutta ja hullutelkaa <3
 
 
@emiliakeijusofia

Kommentit (0)