Kokemuksia shoppailusivusto Wishistä

Olen usein selaillut Wish -sivuston mobiiliversiota, ihan vain aikani kuluksi - se on yllättävän koukuttava. Huomasin palaavani katsomaan tiettyjä vaatteita uudelleen ja uudelleen ja turhauttavan pitkän harkinnan jälkeen tilasin. Aikaisemmin en ole uskaltautunut ostamaan, sillä en ole tiennyt sivustosta juuri mitään. Nyt sopivasti sen jälkeen kun tilasin (tuotteet eivät ole vielä saapunteet) päätin tehdä aiheesta postauksen ja kysellä mitä omia kokemuksia Wishistä tilaamisesta teillä on. Jättäkää siis kommentteihin omat kokemuksenne!

Itse löysin tieni Wishiin Facebookissa olleen mainoksen kautta. Myönnän että halvat hinnat, sivuston selkeys, sekä  monipuolinen ja okei, ihana valikoima vetosi minuun. Tuotteiden laadusta ja kuvien vastaavuudesta minulla ei kyllä ole mitään tietoa. 

Perustietoja

Yritin kaivella vähän tietoja sivustosta, mutta taustaa ei löytynyt lähes tulkoon yhtään. Lähinnä löysin keskustelupalstoilta topiceja, mutta ei Wikipediasivuja, ei edes sen pidempää esittelyä Wishin omilla sivuilla.

Wish on siis nettivaatekauppa, jonka erikoisuutena on, että tuotteita voi tallentaa suosikkeihin ja sivustolla voi koota erillaisia omien suosikkien listoja. Wishin pitkien toimitusaikojen (useimmiten lähemmäs 30 päivää) perusteella kaupan fyysinen sijainti on melko kaukana Suomesta. Sivuso on kuitenkin pääosin suomenkielinen.

Sivuston osoite: https://www.wish.com/

 

xx, Em

 

P.S

Blogini :) : http://intiaanikesa2015.blogspot.fi/

 

Kommentit (2)

Em
Liittynyt8.4.2015

Postituskuluja tulee, mutta tullimaksuja ei ainakaan tilauksen yhteydessä mainittu :)

Em
Liittynyt8.4.2015

Jep eli mun tuotteet on saapuneet kauan sitten ja voin sanoa, että ei tullimaksuja, ja vastasivat tosi hyvin sitä mitä luvattiin. :) Ainakin toisessa oli pesuohje mukana (en osannut ajatellakaan pesuohjeita kun tilasin), mutta toisen saumaan oli ommeltu vain pieni lappu, jossa luki "Custom made". Positiivinen kuva kaupasta kyllä jäi :D

Seuraa