Eli tämän viikon viikkohaaste on tehdä hajuvesipostaus. 

Kakki vähääkään hajuherkät ovat varmasti kokeneet tilanteen, jossa bussissa/kaupassa/muussa julkisessa tilassa oleva henkilö on laittanut aivan liikaa hajuvettä. Älkää siis tehkö tätä virhettä itse!

Työpaikka - ja kouluystävällinen hajuvesi on kevyt hajuvesi, ei parfyymi. Mikäli pidät parfyymeistä, ei se mitään niin kauan kuin tuoksua käyttää kohtuudella - pieni pisara riittää ja saa pullon riittämään pidempään. Helppo hajuvesi, jota on vaikea liikakäyttää ellei sitä suihkuta suoraan toista naamaan, on vartalotuoksu, eli body mist. Tälläisiä ovat esimerkiksi supersuositut Victoria's Secretin vartalotuoksut, jotka muovipullonsa ansiosta kestävät kuljetusta laukussa. Tuoksu haihtuu päivän aikana, eli vaikka aamulla tulisi laitettua liikaa, ei tarvitse käydä pesulla saadaksesi tuoksua pois. 

Itse pidän lupiinin, omenankukan ja apilan tuoksuista. Niitä tosin ei löydy käytännössä katsoen yhdestäkään hajuvedestä - ei ainakaan yhdestäkään, jonka olen nähnyt. Jos tiedätte jossakin hajuvedessä tai vaikka käsirasvassa olevan lupiinin, omenankukan tai apilan tuoksua, kerrottehan minulle! :D

Hyvänä kakkosena tulee kirsikankukan tuoksu, joista suosikkini on ehdottomasti The Body Shopin Japanese Cherry Blossom - fragrance mist. Kyseessä on vartalotuoksu, joka on ihanan kevyt ja raikkaanmakea. Kyseistä tuotetta en ole enää nähnyt myynnissä, mutta Body Shop myy edelleen samaa sarjaa.

 

Hiukan voimakkaammista tuoksuista suosikkini on syntisenmakea Lady Gaga Fame - tuoksu. Tuoksu on pullossaan mustaa, mutta muuttuu värittömäksi iholla. Tuotteen väri tai brändi ei kuitenkaan ole syy, miksi pidän Famesta vaan yksinkertaisesti tuoksu. 

Muistattehan myös, että tuoksuja voi tehdä itse sekoittamalla tuoksuvia aineita (esim.silputtuja kukan terälehtiä ja vaniljasokeria) veteen.

 

xx, Em

P.S Blogini --> http://intiaanikesa2015.blogspot.fi/

Kommentit (0)

Seuraa