Harkitsin oman kuvan lisäämistä tähän postaukseen, mutta pääsiäisen suklaat tuntuu näkyvän naamassa (ja vyötäröllä) sen verran, että säästän teidät tällä kertaa finneiltäni :) Sen sijaan voisin aloittaa tällaisella fakta-postauksella, joita on blogeissa näkynyt. Ainakin musta on hauska lukea näitä :)

Here goes, 10 faktaa minusta

  1. Pääsiäisellä ja suklaalla kun nyt aloitettiin, niin pakko sanoa, etten voi sietää Kindereitä. Hirveän makeaa mömmöä koko suklaa, ei mene alas sitten millään... Ne koottavat lelut voin kyllä ottaa.
  2. Olen tosi huono kirjoittamaan käsin. Siis kynällä. Kamala huomio, mutta tähän se tekninen kehitys on minut vienyt. Kynällä jos joutuu useamman lauseen kirjoittamaan, niin homma takkuaa ja käsi tulee kipeäksi.
  3. Olen ihan opettelemalla opetellut pitämään meikittömiä päiviä. Nuorempana mulla oli aika paha akne ja totuin pitämään aikamoista pakkelikerrosta ihoa tasoittamassa, ja siitä tavasta on ollut vaikea päästä eroon, vaikkei iho sitä meikkiä enää niin tarvisikaan. Jotenkin sitä vaan tuntee itsensä huolitellummaksi ja, noh, kauniimmaksi, kun on meikannut. Olen kuitenkin halunnut päivittäisestä meikkaamisesta eroon, sillä viehän se aikaa ja ihon olisi hyvä antaa välillä hengittää, ja viikonloppuisin hengailen nyt ihan saunapuhtaana mahdollisimman paljon.
  4. Ikkunoiden peseminen on ihanaa! Jos siivoushommista pitäisi valita lempparinsa, niin tämä olisi kyllä minun. Jotenkin tosi palkitsevaa hommaa, kun sen tuloksen näkee selkeästi ja heti. Lattioiden moppaaminen toisaalta on tylsääkin tylsempää.
  5. Ensimmäinen kesätyöpaikkani oli hautausmaalla. Kuulostaa synkältä, mutta aurinkoisina kesäpäivinä työ oli ihan kuin missä tahansa puistossa. Olin siellä siis hoitamassa viheralueita. Fyysisesti oli kyllä aika rankka kesä, onneksi olen sittemmin onnistunut saamaan kesätöitä asiakaspalvelu- ja toimistopuolelta.
  6. Unelmieni matkakohde on Japani. Harkitsen vaihtariksi lähtemistä Kiotoon vuoden kuluttua. Ihan muuten vaan lomalle lähteminen ei näin Kelan tuilla ihan onnistu.
  7. Alusvaatteideni ja sukkieni on aina oltava samaa paria. Tai sukkien on oltava, alusvaatteiden kanssa riittää, että alushousut ja rintsikat värin ja materiaalin puolesta sopivat yhteen.
  8. En ole koskaan värjännyt hiuksiani. Pitäisiköhän?
  9. Inhoan vinoja etuhampaitani, jotka ei kuulemma ole niin vinot, että niitä missään vaiheessa olisi ryhdytty oikomaan. Voipi siis olla, että vielä joskus hankin raudat. En tiedä, onko ihan turhamaista, kun ongelma on “vain” kosmeettinen eikä mikään maata kaatava, mutta pääasia kai on, että voi itse olla tyytyväinen itseensä ja ulkonäköönsä?
  10. Lempiruokaani on kaupan valmis maksalaatikko ja pinaattiohukaiset. Toki erikseen. Tätä harvemmin kehtaa kenellekään paljastaa :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Arkea ja unelmia – kotona ja toivottavasti myös kaukomailla.