Photos by Sara

Dress // Anine Bing

Shoes // H&M

Bag // Louis Vuitton

Eyewear // Ray Ban

Ostin loppukesästä Urban A:sta ensimmäisen Anine Bing mekkoni. Olin kuolannut tätä mekkoa hänen insta tilillään jo jonkin aikaa ja kun se sitten yhtenä päivänä roikkui Urban A:n vaaterekissä, niin ei jäänyt muita vaihtoehtoja, kun ostaa se pois sieltä. Ehdin kerran käyttää mekkoa Suomessa, ennen kuin ilmat viilenivät. Tämän mekon pakkasin ensimmäisenä matkalaukkuun. Oloni on niin ihana tässä mekossa. Mitä pidätte?

Eilen testattiin suomiporukalla tunnettua Nobu ravintolaa Malibussa, joka oli kiva kokemus. Ei näkynyt Kardashianin klaania, vaikka heidän kantapaikkansa onkin :D Harmi!

Mun runosuoni on niin ruosteessa tällä hetkellä, koska jetlag painaa vieläkin, joten meen varmaan nukkumaan. Sorry. Tää on kyl paha tää jetlag. Luca sinnitteli tänään seiskaan saakka ja mä yritän hetken aikaa vielä pysyä pystyssä. Katsotaan aamulla sit uudestaan. 

Toivepostauksia täältä? Listatkaa tänne.

xx Didem

Kommentit (14)

Vierailija

Matkalaukku postaus ja SE lentoasu! Oon metsästänyt niitä housuja, mistä liikkeestä ostit? ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Soriii...viivästys. Sain housut. Lupaan nyt heti selvittää housujen tilanteen. Housut ovat olleet kovassa käytössä täällä :D

pusss ja mukavaa päivää.

Vierailija

Sun hiukset näyttää vähän latistuneelta näissä, mutta muuten kaunis olet ja ihana mekko❤️

Vierailija

Siis et arvaa! OSTIN saman mekon just enne ku julkasit kuvan Urban A:sta kun oli -20% ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei mahtavaa, että sait sen -20% hinnalla. Eiks oo ihana mekko. Niin monikäyttöinen. Toivottavasti pääset pian käyttämään sitä.

Vierailija

Pidän tyylistäsi ja ihailen usein kuviasi instagramin puolella. Harmi vaan ettei kaikilla ole mahdollisuutta yhtä ylelliseen elämään kuin sinulla. Olisi kiva jos loisit vaikkapa edes yhden kerran asukokonaisuuden tuotteista, joihin "tavallisilla duunareillakin" olisi varaa.

Ritva

Siis tä? Didemhän pukeutuu melkein AINA Zaran vaatteisiin tai muiden perusketjujen merkkeihin. Laukut yleensä ns. luksusta. 

Vierailija

Yleensä Didemillä on koko zara/lindex/hm asuja... en tiedä mistä sinun mielestä Didemin pitäisi ostaa hänen vaatteensa? UFFiltako?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hei ihanat :) Siis mua nauratti nää kommentit niin paljon..varsinkin toi Uff :D Koska tottahan se on, että mun vaattet on melkein aina joko Zaraa, lindexii, hm etc..Asusteet, kuten laukut ja aurinkolasit ovat kalliimpia, mutta muuten pukeudun hyvin tavallsiin vaatteisiin, joihin perus duunareillakin on varaa. 

Vierailija

Toivoisin paljon inspiraatiota loma-asuihin! ❤️ täydellinen matkalaukku postaus ohjeet esim 😘

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram