Photos by Janita Autio // edit by me

Fifty shades darker - look

Nahkatakki // Andiata

Toppi // Zara

Housut // Lindex

Kengät // Nelly.com

Laukku // Chanel

xx Didem

 

Kommentit (10)

Saranda

Moi Didem! Kaksi kysymystä: ensiksi, onko noi housut kuinka uudet? Aivan ihanat, vaikuttaa mukavan rennoilta mutta silti tyyllikkäiltä jotka voi laittaa hienoonkin iltaan päälle. :)

Toiseksi: sulla on ollut pari postausta, jossa kuvat on otettu uimahallissa. Muutama postaus sitten mistä kerroit teidän uintiryhmästä ja sit joskus aikasemmin kesällä Stadikalta. Mietin vaan että kun uimahallissa ei pariaatteessa saa kuvata, onko lupa ollut hankala saada (jos ei kuvaa muita ihmisiä) vai ootteko kuvannut joka tapauksessa? :D Ois mielenkiintoista tietää kun harrastan itekin uintia ja ois tosi kiva saada aiheeseen liittyviä kuvia omaankin blogiin. :D

Ihanaa viikonloppua sulle!

Didem
Liittynyt17.11.2015

No moikka :)

Kiitos kommentista.

Housuja löytyy tällä hetkellä Lindexin myymälöistä. Malli on ollut suosittu. Omani on xs!
Sit mitä tulee uimahallissa kuvaamiseen. Meillä on erityislupa. Viime tiistaina meillä tosiaan oli oikea valokuvaaja mukana, niin kuvia tuli napsittua enemmänkin. Kesällä kun kuvasin siellä stadikalla se valkoinen asu, niin pyydettiin myös lupaa. En osaa sanoa kuinka tarkkoja ovat ja antavatko helposti luvan, mutta aina kannattaa kysyä.

Ihanaa viikonloppua myös sulle ❤️

Leena

Superihanat housut, haluun kanssa❤Samoin tuo takki. Tykkäsin tuon aikaisemmankin postauksen takista, mutta tämä on vielä parempi.

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos Leena. Tämä Andiatan nahkatakki on kyllä täydellisen istuvuuden lisäksi ihanan pehmeä. Liikkeestä löytyy, joten käy hypistelemässä ja kokeilemassa ;)

Vierailija

Hei Didem! Olisi mielenkiintoista jos joskus kirjoittaisit nykysuhtautumisestasi blogisi alkuaikoina kohahduttaneisiin teksteihin ja niiden lukijoissa synnyttämiin reaktioihin :)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Moi! 

Hyvä postausidea. Varmasti mielenkiintoinen aihe monelle. Harkitsen ;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Loppusyksystä vaihdoin beigen Chanelin tähän. Ensimmäinen malli Boysta jota on tehty, joten kiinnosti paljon. Kiitos paljon 😘

Ihanaa päivää!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram