Aloinkin selailemaan vanhoja kuvia tässä hetki sitten ja samalla päätin, että nyt otan itsestäni niskasta kiinni ja alan teettää kivoja kuvia koti-albumia varten. Vaikka koneelta on helppo katsella kuvia, niin se tunne kun avaat valokuva-albumin ja pääset selailemaan sitä, on paljon parempaa kuin ruudulta katsominen. Voisin tehdä ifolor kirjan. 

Nyt on talvirenkaat vaihdettu autoon. Yhtään liioittelematta, jonotin 2,5 tuntia autojonossa renkaidenvaihtoa. Tiesin sen kyllä etukäteen, koska Jussi varoitti mua ja ehdotti loppuviikkoa, koska tiesi tämän olevan viikon ruuhkaisin päivä. Halusin silti hoitaa asian alta pois, eikä minulla ollut tänään kiire yhtään mihinkään, joten osittain ihan nautin jonottamisesta. Autossa maksoin laskuja, vastailin sähköposteihin ja kuuntelin omia suosikkejani Spotify listaltani. 

Haluan samalla vinkata tässä teille, että Urban A:ssa on nyt Gauharin mini Pop-Up shop jouluun saakka. Ei ole yhtään liian aikaista aloittaa joululahjojen hankkiminen. Joku kyselikin Gauharin ponnareiden laadusta ja vastaus on, että hyvin ovat pysyneet. Vaihtelen värejä päivittäin, eikä ponnarit ole venyneet miksikään. Muistatteko kun myös hehkutin niitä Gauharin tuoksupusseja? Niitä voi nyt tuoksutella Urban A:ssa. Oma ehdoton suosikkini on se sweet lemon. Ylivoimaisesti paras tuoksupussi, jota olen testannut. Haluaisin, että koko kotini tuoksuu sille. Onko joku teistä jo kokeillut kyseistä tuoksua? 

Mitä tulee näihin kuviin...Oldies but goodies ;)

xx Didem

Kommentit (6)

Vierailija

Mä kävinki siellä nappaamassa ponnarit ja tuoksupussin, mutta se oli se joku Cotton tuoksu. ❤️ Olisi kiva jos tekisit jonkun joululahja postauksen! Mitä mammoille ja papoille, kavereille, veljille jne. ☺️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Lähempänä joulua tulee varmasti lahja postaus.
Eikö olekkin ihania, ne Gauharin tuotteet? 😍

xx

Minna

Huomasin, että sulla on tossa ekassa kuvassa dr martensenit lumihangessa. Ostin juuri ensimmäiset dockini ja mietinkin, että voiko niitä käyttää lumikeleillä hyvin? Onko liukkaat?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Voi käyttää lumessa. Viime talven vetelin niillä vaikka kuinka hyvin, eikä mielestänk ole liukkaat. Villasukkakin mahtuu kengän sisälle, kun on sem verran leveä kenkä.

Kauniita unia Minna ❤️

Tarkku

Eikä, ihania kuvia!! Muistan niin Lucan tollasena pikkusena niinku ekoissa kuvissa 😍 Terkkuja, oispa mukava nähä pitkästä aikaa!

Didem
Liittynyt17.11.2015

No niin olisi ❤️ Liikutko miten Helsingissä? Ensi kerralla kun oot tulossa tänne, niin laita viestiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram