Photos by Kristiina Ketonen

Pikkutakki // Zara

Farkut // Mango

Maiharit // Dr. Martens

Rintakoru // Chanel

Vastailin innokkaana eilen Cosmon huhtikuun numeroon tulevaan muoti -haastatteluun, jossa aiheena kevään muoti ja inspiroivien Cosmo-naisten lempitrendit. Kevätmuoti alkaa jo pikku hiljaa näkymään kauppojen hyllyillä. Kevät/ kesä 2017 tulee olemaan värikäs. Tänä keväänä nähdään paljon herkullisia värejä, suuria korvakoruja, koristeita ja erilaisia isoja muotoja. 

En ole koskaan juossut orjana trendien perässä. Poimin trendeistä aina niitä elementtejä, värejä, muotoja ja yksityiskohtia, jotka sopii tyyliini ja vaatekaappiini. 

Kevään must have -listallani on kultaiset isot pitkät korvakorut, joita kutsutaan "shoulder duster" nimellä. Roosan värinen hipahtava mekko ja koristeelliset sandaalit. 

Koska vaatekaappini on tänä päivänä karsittu ja tarkkaan harkittu kokonaisuus, niin en sorru heräteostoksiin. Basic vaatekappaleilla varusteltu vaatekaappini on pelastanut monta aamua asukriiseiltä. Kuvissa näkyvä ajaton asu kuuluu ehdottomasti omaan kevät pukeutumiseen. 

Jos haluatte lisää vinkkejä kevään muodista, niin laittakaa kysymyksiä kommentti osioon. Minä juoksen tästä kuvauksiin ja sieltä sitten workshoppiin. 

xx Didem

 

Kommentit (2)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Ei ole :/ mutta tämäkin pikkutakki on ollut heillä valikoimassa vuodesta toiseen 😊 Jos ei ihan samanlaista tuu, niin samantyyppinen ainakin. Jakku on musta oversized.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram