Photos by Sara-Annika Aremo

The dress // Zara

Shoes // Mango

Bag // Louis Vuitton

Hat // H&M

Laukut pakattuina mietin tässä sängynlaidalla mitä odotan eniten kotona Suomessa. Kaikista eniten kaipaan kuumaa suihkua, jossa voin rauhassa pestä hiukset, eikä tarvitse miettiä, että loppuuko lämmin vesi kesken. Jos yksi henkilö täällä käy aamulla suihkussa, niin vesi on todellakin haaleeta (loppuvaiheessa kylmää) , seuraavan henkilön kohdalla. Tulikuuma vesi ja höyry, I'm coming for you. 

Ikävöin myös suomalaisia ruokakauppoja, kahviloitani, autolla ajamista, suomalaista mentaliteettia, idyllisiä katuja ja kaunista Helsinkiä. Ulkomailla ollessa pidempiä aikoja, tunteet ja arvostus Suomea kohtaan nousee aina. Varsinkin eilen olin niin herkkänä Suomen Konsulaatin Itsenäisyyspäivän vastaanoton kuorolaulun aikana. Muutaman kyyneleen päästin Täällä pohjantähden alla laulun soidessa. 

Aika hauska juttu. Tulin tänne keittiöön, jossa Luca mutustelee piparkakkua ja puhuu puhelimen Sirille :D Applen Siri ymmärtää ja puhuu suomea. Lucan esittämiä kysymyksiä Sirille: Onko Suomessa yö? Asutko Suomessa? Onko sulla siri tietokone? Voitko siri selventää? Tiedätkö mikä tarkoittaa pussaa? Meidän pitää harjoitella pussaamista. Mikset ymmärrä? Kyllä sinä siri osaat? Tiedätkö kuka minä olen? Voitko lähettää mulle whatsapp viestin? Tiedätkö kuka on Didem? Tää on Didemin kännykkä. Siri vastaa jotain sinnepäin ja parhaimmillaan he oikeasti käyvät keskustelua pidempiäkin aikoja. Otin videolle, koska olin sen verran hauskan kuuloista. 

Nyt vielä viimeiset hetket täällä perheen kanssa, ennen kentälle lähtöä. Meillä on iltalento. 

xx Didem

Kommentit (9)

Didem
Liittynyt17.11.2015

Hän on 😄❤️ Just tuli viestiä kotoa, että siellä on niin hiljaista ilman Lucaa. Suu kyllä käy tällä miehellä. Ehkä paras ikä ❤️

Didem
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon ❤️ Välitän tämäk tiedon eteenpäin neidolle, joka otti nämä lopputyötään varten.

Elis

Huh kuinka mageita otoksia! 🔥🔥😍
Hei ripsariasiaa kyselisin.. Muistelen joskus lukeneeni, että käytit Acon ripsaria. Itsekin vuosia ko. ripsiväriä käyttäneenä ja sen hyväksi todenneena petyin pahasti, kun kuulin sen valmistuksen lopetettavan kokonaan. Mitä ripsaria käytät siis nykyisin? Oletko löytänyt Acolle jonkun korvaavan? Ja let me know jos olet ;)

Didem
Liittynyt17.11.2015

KIITOS ❤️
I knooow..kirjoitinkin siitä joskus tänne. Harmi että on looettanut. Syytä en kyllä tiedä :/ tällä hetkellä käytän Lumenen true mystic curl ripsari. Olen tykännyt tästä 😘😘 kohta koneeseen..

Vm

Siis wow nää kuvat! Ratikkamuseo on kyllä kiva paikka, lapset jaksaa leikkiä. :)

Vierailija

Heippa, täytyy kyllä sanoa ihan yleisesti ottaen, että oot kyllä kehittynyt tosi paljon kirjoittajana ja bloggaajana ylipäätään! Sun postauksia on ilo lukea ja muutenkin säteilet positiivista energiaa. Hyvää joulunodotusta!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram