Photos by Sara-Annika Aremo

Terveisiä Köpiksen lentokentältä. Myönnän, että väsymys taitaa juuri nyt iskeä pahimmillaan päälle. Täytyy vain sinnitellä kotiin saakka. Matkakumppanini, eli poikani Luca nukkui melkein täydet yöunet lennon aikana. Hän siis nukahti melkein samantien ja veti seitsemän tunnin unet tyytyväisen oloisena. Nyt meitä molempia kuitenkin väsyttää. Syötiin just ja enää pari tuntia (onneksi), kunnes pääsemme koneeseen, joka vie meidät kotiin. Pitkän lennon aikana, minulla on oli hyvin aikaa selailla Vogue ja Porter lehteä, sekä vain nauttia omasta ajasta. En jaksanut katsoo mitään leffoja, vaan kirjoitin puhelimeeni taas erilaisia muistiinpanoja. Harvoin katson lentokoneessa elokuvia. Ennemmin luen, nukun tai kuuntelen musiikkia.

Listasin tänne kolme kiinnostavaa trendejä, joista tällä hetkellä puhutaan maailmalla. 

  • Shoe of the season. Satiinikengät eri väreissä. Aiemmin satiinikorkkareita puettiin juhliin tai häihin. Tulevan sesongin satiini stiletto puetaan rennosti farkkujen kanssa.
  • Punainen. Väri, joka aina toimii muiden klassisten värien kanssa. Haaveilin pitkään pienestä punaisesta caviarnahkaisesta Chanelista. Ostin sen pari vuotta sitten, enkä ole katunut kertaakaan tätä hanketta. Punainen on täydellinen väri. 
  • High fashion sportswear ovat ottaneet haltuun isoimpien muotitalojen catwalkit. Muistan lapsuus/nuoruusajan urheiluvaatteet. Ne todellakin olivat vain ja ainoastaan urheilua varten, enkä silloin olisin voinut kuvitellakkaan käveleväni muuten vaan vapaaehtoisesti sporttikuteissa. Track pantsit ovat tänä päivänä osa catwalkia ja sen takia myös sinä voit tuntea itsesi muodikkaaksi, jos eksyt juhliin jumppatrikoot ja korkkarit jalassa. Myös käsilaukku kulkee hyvin track pantsien ja oversized paidan kanssa. Tämä yhdistelmä kuulostaa hyvinkin tutulta ja nousee itselläni ylivoimaisesti käytetyimmäksi  LA -lookiksi, viimeisen kuukauden aikana. 

xx Didem

Kommentit (9)

I.p.a

Ihana hattu! Mistä olet ostanut? Löysin vasta sun blogin ja oli pakko kommentoida koska ihastuin!

Didem
Liittynyt17.11.2015

Se on Gauharin! Kiva lahjaidea. Pyjama tulee kauniissa kangas "kuoressa" 😘

Vierailija

Mistä toi sun kaunis, harmaa paitulipyjama on, joka näkyy instan videolla?

Didem
Liittynyt17.11.2015

Takki oli mulla vaan lainassa (kuvaajan takki) . Se Zarasta. Kyllä se tuntui lämpimältä, mutta en tiedä onko tarpeeksi lämmin pakkasia varten. 

xx Ihanaa päivää sulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 
Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram